ALPHA COMPLEX CLEANSER

Volum: 250 ml

38 

În stoc

SKU 110013 Categories ,

*Important: Plata produselor în Moldova se efectuiază în lei moldovenești, după rata cursului valutar a Băncii Naționale la ziua plății.

Descriere

Produs delicat de curățare de o consistență cremoasă. Datorită conținutului de acizi de fructe, acesta efectuează curățarea cotidiană a pielii fiziologic dar și profund prin descuamarea celulelor stratului cornos și înmuierea dopurilor comedoanelor. Un ajutător indispensabil în lupta împotriva unei forme ușoare neinflamatorie de acnee, hiperkeratoză și culoare tenului neuniformă. Potrivit pentru orice tip de piele, inclusiv cea sensibilă, ușor iritabilă. Nu usucă, reînnoiește, hidratează și uniformizează.

Principii active:

Sorbitol, extract de afine, de trestie de zahăr, de arţar de zahăr, de portocale, de lămîie.

Mod de folosire:

Se aplică cu mâinile uscate pe pielea uscată, se masează prin mișcări circulare, după ce se umezesc mâinile și se masează din nou, în final se clătește cu apă. Folosiți o dată pe zi sau conform recomandărilor specialistului Dvs.

Ingregiente

Water (Aqua), Sorbitol, Vaccinium Myrtillus (Bilberry) Fruit Extract, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Sodium Lauryl Sulfate, 2-Bromo-2-Nitropropan-1,3-Diol, Propylene Glycol, Methylparaben, Propylparaben.