Modelarea corpului cu laser

TightSculpting

Cu toții ne străduim să avem un corp perfect, dar uneori ne lipsește energia sau timpul pentru a face exerciții fizice în mod corespunzător, sau nu reușim să ne păstrăm voința sau circumstanțele care ne împiedică să respectăm o dietă sănătoasă. În acest caz, cele mai recente evoluții în cosmetologia mecanică vă vin în ajutor, făcând posibilă rezolvarea problemelor dvs. în timp ce vă odihniți.

La HOLY LAND Aesthetic Clinic suntem încântați să vă prezentăm procedura FOTONA TIGHTSCULPTING®. Este o procedură laser unică, neinvazivă, care utilizează două lungimi de undă – Erbium și Neodymium – pentru a sculpta și întări pielea pe toate părțile corpului. Modurile exclusive de laser sunt utilizate împreună pentru a distruge hipertermic celulele țesutului adipos și pentru a remodela colagenul, ceea ce duce la rezultate excepționale. Procedura este o alternativă neinvazivă rapidă, sigură și eficientă la lipoliza cu laser, fără costuri suplimentare sau perioadă de reabilitare pentru pacient.

Cum funcționează procedura?

Procedura se desfășoară în 2 etape principale:

    1. Încălzire profundă și reducere a depozitelor de grăsime în modul PIANO® Pulse
    2. Îmbunătățirea structurii pielii și netezirea suprafeței în modul SMOOTH® Pulse.

    Prima etapă utilizează modul patentat de impulsuri ultra-lungi al laserului Nd:YAG PIANO® Pulse cu neodimiu. Acesta este conceput pentru a oferi o încălzire confortabilă, sigură și rapidă a țesuturilor omogene prin concentrarea energiei, ceea ce duce la stimularea metabolică la nivelul celulelor adipoase, lăsând epiderma neatinsă. În modul PIANO®, durata impulsurilor este mărită la câteva secunde, ceea ce duce la o încălzire volumetrică pe întreaga grosime, efectul de densificare completând acest fenomen.

    Cea de-a doua etapă constă în modul revoluționar non-ablativ Er:YAG SMOOTH® Erbium Laser, ideal pentru întinderea pielii. Încălzirea intensă și controlată a țesuturilor superficiale stimulează restructurarea colagenului și declanșează formarea de noi fibre de colagen. Ca rezultat, pacientul observă o reducere a laxității pielii și o creștere a elasticității pielii în zonele tratate.

Doriți să aflați mai multe?

Avantajele tratamentului

Monitorul de temperatură inovator FOTONA MatrixView® asigură un tratament eficient și țintit, cu un confort și siguranță maximă pentru pacient. Procedura TIGHTSCULPTING® permite tratarea simultană a unor zone mari ale corpului, adaptându-se la toate formele și volumele zonei scanate. Combinația dintre sistemul laser FOTONA SP DYNAMIS PRO, piesa de mână R33, scanerul S11-T și monitorul de temperatură MatrixView® este o combinație câștigătoare pentru o eficiență maximă a fiecărui tratament.

TIGHTSCULPTING este o procedură non-invazivă

Acest lucru înseamnă că nu este necesară nicio perioadă de reabilitare după procedură, astfel încât pacienții se pot întoarce la rutina lor normală aproape imediat! Spre deosebire de alte proceduri/intervenții chirurgicale care necesită între 2 și 8 săptămâni de recuperare. Fără copci, vânătăi sau alte semne evidente!

Rezultate imediate și de lungă durată

Deoarece TIGHTSCULPTING promovează reducerea grăsimii și stimularea producției de colagen nou, pacienții sunt sfătuiți să urmeze o serie de tratamente, fiecare ședință consolidând-o pe cea anterioară. Pacienții observă deseori rezultate vizibile chiar înainte de a părăsi clinica, dar efectul maxim este obținut în timp, pe măsură ce se produce colagen nou. Rezultatele se acumulează chiar și după încheierea cursului!

Satisfacția față de propriul aspect și creșterea încrederii în sine

TIGHTSCULPTING va oferi cu siguranță pacienților o nouă încredere, o încredere pierdută din cauza pielii întinse și flasce după o pierdere semnificativă în greutate, naștere sau schimbări legate de vârstă!

De câte tratamente am nevoie?

Cursul tratamentelor este individual și adaptat la nevoile personale ale pacientului. Recomandările pentru corecție și numărul de proceduri sunt discutate în timpul consultației inițiale cu un specialist și depind de rezultatul dorit de către pacient (4-6 tratamente la un interval de 3-4 săptămâni).

Așteptări și senzații în timpul procedurii

În prima fază – încălzirea țesutului subcutanat – paralel cu laserul se utilizată răcirea pentru a asigura temperatura corectă și a evita supraîncălzirea țesutului. Acesta permite ca pacienții să se simtă foarte confortabil.

Faza a doua (liftingul pielii) nu este insotita de racire si de aceea senzatiile pacientului sunt putin mai accentuate (fierbinte). Cu toate acestea, scanarea cu laser a pielii poate fi controlată foarte precis, iar pacienții se obișnuiesc foarte repede cu senzațiile, obținând rezultate fantastice.

În general, senzațiile din timpul procedurii sunt de obicei descrise ca fiind destul de tolerabile, ceea ce înseamnă că nu este necesară anestezia.

Cât dureză procedura?

Durata va depinde în întregime de zona de aplicare și de rezultatul dorit de către pacient. Timpul de procesare poate varia de la 45 de minute la 3 ore.