Îndepărtarea tatuajelor cu laser: StarWalker MaQX

Soluție eficientă și sigură pentru îndepărtarea tuturor tipurilor de tatuaje și a machiajului permanent

Indicații pentru procedură

tatuaje nedorite

tatuaje traumatice

tatuaje colorate

machiaj permanent nereușit.

Tatuajele sunt mai populare ca niciodată în zilele noastre. Uniii oameni le privesc drept o bijuterie în vogă, pentru alții este o amintire a ceva important și restul le consideră drept o greșeală făcută în tinerețe. De multe ori, machiajul permanent este și el considerat o experiență neplăcută de care mulți doresc sa scape cat mai repede.

Pentru eliminarea din piele a pigmentului de tatuaj nedorit prin metode non-ablative în medicina modernă se folosește laserul cu neodim. Îndepărtarea profesională a tatuajelor cu laser se bazează pe combinația a diferite lungimi de undă, care sunt absorbite selectiv de fiecare cerneală colorată folosită la tatuaje.

Tratamentul de îndepărtare a tatuajelor FracTAT™ patentat de Fotona sporește și mai mult eficiența tratamentului într-o singură ședință.

Procedura inovatoare FracTAT® de la Fotona poate fi efectuată cu ajutorul sistemului laser StarWalker cu alimentare ASP. Prin intermediul unei piese de mână și a impulsurilor laser MaQX10 în piele se fac micro găuri, care acționează ca canale de eliberare a presiunii prin care gazele produse în timpul tratamentului pot ieși la suprafață. Acest fapt permite laserului să pătrundă mai adânc în piele și ajută la eliminarea mai rapidă a pigmenților colorați din piele.

Tratamentul standard

1. Înainte de tratament
2. Primul tratament cu impuls de modulare a factorului Q-Switched
3. Bule de gaz după tratamentul cu Q-Switched
4. Impulsurile ulterioare Q-Switched sunt blocate și nu ajung la pigmenții întroduși adânc sub piele.

Tratamentul FracTat™

1. Microgăurile sunt perforate cu un laser ablativ fracționat
2. Primul tratament cu pulsul MaQX
3. Efect redus de îngheț
4. Impulsurile ulterioare MaQX nu sunt blocate și nu ajung la pigmenții întroduși adânc sub piele.

Doriți mai multe detalii?

Caracteristicile procedurii

Laserele Q-switched sunt dispozitive ideale pentru îndepărtarea eficientă a tatuajelor complexe și multicolore. Sistemele laser cu lungime de undă multiple și cu Q-switched, cu frecvență dublată, posedă capacitate unică de generare a impulsurilor ultra scurte de lumină intensă, care trec inofensiv prin straturile superioare ale pielii, ceea ce permite eliminarea aproape a tuturor pigmenţilor de culoare.Prin combinarea a patru lungimi de undă suplimentare și a 14 modalități de laser, StarWalker funcționează ca un sistem multifuncțional foarte versatil, care realizează o gamă largă de aplicații estetice. Energia StarWalker, cele patru culori și procedura FracTAT™ patentată fac StarWalker să fie considerat drept cel mai eficient și cel mai bun sistem laser pentru îndepărtarea tatuajelor.

Care este procedura?

Îndepărtarea cu laser a unui tatuaj sau a machiajului permanent nedorit de pe piele se realizează în mai multe etape.

Etapa 1: specialistul examinează locul unde se va efectua procedura, evaluează zona corpului care urmează să fie tratată și determină fototipul pielii.

Etapa 2: tratamentul cu laser. Înaintea ședinței poate fi necesară îndepărtarea părului de pe zona care urmează să fie tratată. Clienții primesc ochelari de protecție pentru a-și proteja ochii de lumina puternică a laserului.

Unda fotoacustică provoacă leziuni mecanice în straturile epidermului și dermului. Numai celulele care conțin pigment și granulele de pigment din spațiul intercelular sunt distruse până la cele mai mici particule. Distrugerea particulelor este însoțită de formarea plasmei și a unui scut de colagen gazos de asupra stratului superior al pigmentului, ceea ce duce la afectarea intensității pigmentului și albirea instantanee a tatuajului.

Deoarece țesuturile din jur nu sunt deteriorate, regenerarea pielii are loc fără cicatrici. Întrucât cantitatea de pigment impregnat este relativ mare, tratamentul cu laser poate acționa doar asupra stratului superior al pigmentului. Așadar, pentru eliminarea completă a tatuajului sunt necesare mai multe ședințe.

Etapa 3, finală: aplicarea creme speciale pentru vindecare și recomandările medicului.

Contraindicații

Boli infecțioase și neinfecțioase ale pielii;

Boli infecțioase și neinfecțioase ale pielii;

Hipersensibilitate la radiațiile UV - fotosensibilizare;

Bronzatul, care are de mai puțin de două săptămâni;

Tumori maligne și benigne;

Sarcina și perioada de alăptare;

Epilepsie;

Diabet zaharat;

Cicatrici cheloide.