Criolipoliza

Cristal Pro®

Tratamentul de criolipoliză la Holy Land

Distrugerea localizată a celulelor adipoase în zona dorită

Intervenție neinvazivă

Posibilitatea de a trata 4 zone simultan

Potrivit atât pentru corp, cât și pentru față

Scaner cu ultrasunete încorporat pentru un tratament precis

Nu necesită recuperare de durată

Nici dietele și nici exercițiile fizice nu pot duce la o „slăbire” localizată, deoarece corpul pierde în greutate în mod uniform pe întreaga suprafață. Anume din acest motiv procedura de îndepărtare a grăsimii localizate a devenit atât de populară. Cele mai solicitate cereri sunt tratamentele non-invazive, procedurile nedureroase, care nu necesită izolare socială și oferă rezultate vizibile rapide.

CRISTAL Pro® de la compania franceză Deleo satisface toate aceste dorințe, oferind o soluție completă și personalizată.

Doriți mai multe detalii?

Ce este criolipoliza?

Principiul de actiune al criolipolizei este bazat pe o racire controlată a celulelor adipoase, care sunt, în comparație cu alte țesuturi, mai vulnerabile la racire și extragere de energie. Frigul intens provoacă cristalizarea adipocitelor bogate în acizi grași saturați sensibili la frig.

Astfel, celulele adipoase racite sunt supuse unei distrugeri controlate și celulele moarte se elimină din organism treptat prin sistemul limfatic. Ca rezultat, densitatea celulară a depozitelor de grăsime scade în zona tratată.

Criolipoliza medicală reduce cu 20-30% numărul de celule adipoase din zona tratată a corpului.

Beneficiile criolipolizei cu Cristal Pro®

Vă puteți modela întregul corp sau zona feței doar într-o singură ședință:

Abdomen plat: tratarea a câteva zone simultan - flancuri (solduri), zonele abdominale superioare și inferioare.

Reducerea circumferinței totale a coapselor: tratamentul părților superioară și internă a coapselor într-o singură procedură!

Remodelarea conturului feței: tratamentul bărbiei duble și al liniei mandibulare.

Cum funcționează Cristal Pro®

PASUL 1
Măsurarea grosimii stratului adipos.

Medicul va măsura zona pe care doriți să o tratați. Măsurarea se va face cu o bandă de măsurare și va confirma faptul că puteți beneficia de această procedură.

PASUL 2
În timpul procedurii se va folosi un servețel cu gel anti-îngheț

Medicul va aplica un șervețel cu gel pe întreaga zonă care urmează să fie tratată. În acest mod pielea va fi protejată de frig pe toată durata ședinței.


Poziționarea aplicatorului și începerea ședinței.

Aplicatorul este plasat de către medic. Prin aspirație masa de grăsime este plasată în interiorul aplicatorului și începe procesul de răcire. Perioada de răcire durează aproximativ 60 de minute. În acest timp, veți avea ocazia să vă relaxați.
La începutul ședinței, cand se aplică aparatul, posibil să simțiți o senzație ușoară de furnicături. După 5 minute, frigul anesteziază pielea dumneavoastră și nu veți mai simți niciun disconfort.

PASUL 4
Finisarea procedurii.

După 60 de minute, dispozitivul se oprește. Specialistul îndepărtează aplicatorul și masează zona tratată. Masajul activează zona anesteziată și distruge celulele adipoase, care sunt încă înghețate.

PASUL 5
Rezultatele sunt dezvăluite.

Celulele adipoase distruse sunt eliminate în mod natural după 8 săptămâni, datorită drenajului limfatic al corpului. La două luni după ședință, medicul va face măsurări și fotografii pentru a evalua rezultatele obținute. În funcție de partea a corpului și de mărimea zonei tratate, pentru a obține rezultatele dorite în unele cazuri poate fi necesară o sesiune repetată.