Liftingul cu laser a pleoapelor

Blefaroplastie cu laser FOTONA SMOOTHEYE®

Pleoapa proeminentă și micile riduri în regiunea periorbitală reprezintă o problemă familiară, din păcate, nu numai pentru persoanele mai în vârstă. Adesea, acestor defecte sunt supuși și tinerii. Cu toate acestea, majoritatea nu îndrăznesc să solicite ajutor de la un chirurg plastician din motive evidente (teama de a fi sub anestezie, cicatrici etc.). În același timp, metodele conservatoare sunt adesea ineficiente.

La Clinica Holly Land, ne face plăcere să vă prezentăm o soluție alternativă – procedura neinvazivă SMOOTHEYE®. SMOOTHEYE® este un nou tratament non-ablativ al sistemului laser FOTONA pentru o întinerire pronunțată a treimii superioare a feței și reducerea aspectului ridurilor periorbitale. SMOOTHEYE® întărește în mod semnificativ pleoapele îmbătrânite și pielea periorbitală cu timp minim de recuperare și confort maxim pentru pacient, făcând ca această procedură cosmetică neinvazivă să foarte căutată.

Cum decurge liftingul pleoapelor?

FOTONA SMOOTHEYE® folosește o tehnologie revoluționară patentată pentru reconstrucția pielii pleoapelor superioare și inferioare, precum și a întregii zone a ochilor. Utilizarea complexă a radiațiilor laser cu neodim și erbiu, care funcționează în patru moduri diferite, vă permite să obțineți un efect de întinerire uimitor. Toți cei patru pași sunt aplicați succesiv în cadrul aceleiași proceduri. Terapia este foarte bine tolerată de către pacienți, fără niciun disconfort.
Rulează videoul

Etapa 1 – Tratament intraocular fracționat al pleoapelor
Meșterul lucrează în modul patentat FOTONA SMOOTH®. Reieșind din aceasta, se folosește energia neablativă a fasciculului de erbiu Er:YAG și se prelucrează mucoasa conjunctivală. Pentru procedură se folosesc capace de protecție speciale amplasate pe globii oculari (protecție intraoculară). Țesutul țintă din prima etapă este grăsimea subcutanată. Sarcina principală este de a obține o reducere a herniilor de grăsime și de a întineri cele mai profunde straturi ale pielii. Rezultatul muncii în această etapă va fi pielea întărită în zona pleoapelor inferioare și superioare, reducerea pungilor de sub ochi și excluderea ridurilor.

Procesul este absolut nedureros. Pacientul simte doar căldură.

Etapa 2 – Modul brevetat PIANO®

Rezultatul laserului din a doua etapă este comparabil cu efectul biorevitalizării. Modul unic de impuls ultra-lung al laserului cu neodim Nd:YAG permite încălzirea uniformă și omogenă a țesuturilor faciale. Celulele dermei experimentează literalmente un șoc termic, care se obține prin sinteza noului colagen și a elastinei. Există o restructurare a cadrului pielii și o hidratare profundă a acesteia din interior. În același timp, fasciculul de neodim este foarte blând cu straturile superioare ale pielii și, fără a le afecta, transferă cantitatea potrivită de căldură imediat în adâncime.

Etapa 3 – modul SMOOTH ® – întinerire din exteriorul pleoapelor
În această etapă, are loc o încălzire controlată a țesuturilor din exteriorul pleoapelor. Energia unui laser cu erbiu este utilizată într-un mod fracționat non-ablativ. Sub acțiunea fasciculului, fibrele de colagen întinse sunt reduse, ceea ce oferă un rezultat vizibil imediat după procedură. Totuși, cel mai important aspect ține de faptul că se lansează neocolageneza, care se realizează printr-o creștere a tonusului și a turgenței țesuturilor, netezind ridurile pentru cel puțin încă o lună după ședință. În plus, acest mod are un efect benefic asupra capilarelor și vaselor de sânge, restabilește conexiunile intercelulare și stimulează producția de acid hialuronic.

Etapa 4 – lustruirea pielii în modul SUPERFICIAL®
O metodă patentată de peeling fizic „la rece” a pielii pleoapelor, care vă permite să vă luminați semnificativ tenul, să uniformizați tonul, să neteziți ridurile, să oferiți prospețimea și strălucirea necesară pielii din jurul ochilor prin îndepărtarea stratului cornos mort al epidermului.

Doriți mai multe informații?

Câte proceduri sunt necesare pentru un rezultat pronunțat și de durată?

Blefaroplastia cu laser SMOOTHEYE este o procedură de curs cu un număr optim de ședințe – patru ședințe cu o frecvență de o dată pe lună. Acest lucru se datorează faptului că aproximativ 30% din toți fibroblastele responsabile pentru sinteza de colagen și elastine noi sunt expuse într-o singură sesiune. În timpul celei de-a doua vizite, aproximativ 50-55% din toate fibroblastele devin active. A treia sesiune oferă pana la 70% din fibroblastele active. Iar a patra sesiune completează rezultatele anterioare și vă aduce și mai aproape de rezultatul dorit. Astfel, în 4 ședințe este posibila activarea aproape fiecărei celule a dermei.

Există o perioadă de recuperare?

În primul rând, trebuie remarcat faptul că procedura este blândă și nedureroasă. Perioada de recuperare după fiecare procedură nu este mai mare de 48 de ore. În acest timp, pielea din zona procedurii va fi ușor înroșită, ca după expunerea prelungită la soare.

Există restricții sezoniere?

Nu există restricții sezoniere, procedura poate fi efectuată pe tot parcursul anului. Plus, această procedură este perfect combinată cu alte servicii cosmetice.