Întinerire și refacerea pielii

Refacerea pielii cu laser (Scar)

Dorința noastră de a rămâne mereu tineri a dus la apariția unui număr mare de tratamente anti-îmbătrânire. O vreme îndelungată cele mai populare tratamente în estetică au fost peelingurile și dermabraziunea – metode de exfoliere chimică și mecanică. Cu toate acestea, cele mai recente evoluții de astăzi în tehnologia laser oferă un efect de lungă durată și dovedit științific în refacerea suprafetei pielii. Caracteristicile unice a laserului permit un control mai precis și mai exact în tratamentele estetice a pielii.

În funcție de rezultatul estetic pe care pacientul și medicul doresc sa-l obțină, procedurile de resurfacing și de întinerire a pielii se pot efectua fie cu laser ablativ Er:YAG, care provoacă evaporarea țesutului (ablație), fie cu laserul nonablativ Nd:YAG, care păstrează integritatea pielii și sunt mai blânde. În plus, tehnicile ablative și non-ablative pot fi combinate într-o procedură completă de întinerire, cum ar fi sistemul de întinerire fracționată TwinLight® FOTONA.

Indicații

Laxitatea cutanată

Riduri faciale profunde

Hiperpigmentare

Vergeturi

Cicatrici

Cicatrici post acnee

Care este specificul a tratamentului anti-îmbătrânire cu TwinLight® FOTONA?

Principala caracteristică distinctivă a metodei anti-îmbătrânire TwinLight® FOTONA constă în lumina laser, care influențează exact asupra imperfecțiunilor pielii, lăsând intactă pielea sănătoasă din jur. Căldura produsă de energia laserului stimulează producția de colagen nou la nivelul dermului, iar pielea înconjurătoare netratată accelerează procesul de întinerire.

Doriți să aflați mai multe?

Cine este potrivit pentru procedura de anti-îmbătrânire fracționată TwinLight® FOTONA?

Aplicarea unui fascicul fracționat în scopul întineririi pielii va ajuta la modelarea unui efect care va satisface pe deplin așteptările pacientului dumneavoastră.El oferă un grad maxim de control și eficacitate, permițându-vă să modificați cu precizie parametrii pielii. Tratamentele pot varia de la efecte ușoare de reîmprospătare până la reconstrucția profundă a colagenului. Acestea sunt ideale pentru pacienții care doresc un efect radical de întinerire, dar nu au încredere în alternativele chirurgicale sau chimice agresive. Această procedură este potrivită pentru toate tipurile și tonurile de piele, iar timpul de recuperare al pacientului este minim.

Cum se face tratamentul?

Întinerirea fracționată TwinLight® este o procedură în trei etape, care are drept scop netezirea, reîmprospătarea și redarea unui aspect sănătos pielii. Efectul de încălzire profundă al fasciculului laser cu neodim ajută la întinerirea și stimularea pielii, în timp ce fascicululul cu erbiu ajută la apariția unei pieli mai proaspete și mai ferme.

Etapa 1 – – condiționare: Un fascicul de energie neodim trece de două ori pe suprafața pielii. Prima trecere oferă o scurtă stimulare; a doua trecere penetrează țesutul, provocând încălzirea FRAC3® în profunzime și optimizând pielea pentru o terapie eficientă de tratament fracționat.
Pasul 2 – – terapia fracționată: energia puternică a laserului Erbium creează pe piele canale precise de microdeteriorări, declanșând un proces de regenerare îmbunătățint și înlocuind pielea veche, deteriorată de vârstă, cu o piele nouă, mai densă și mai sănătoasă.
Etapa 3 – – peeling: etapa finală constă în îndepărtarea defectelor superficiale cu ajutorul fasciculului de lumină al laserului Erbium.

Rulează videoul

Contraindicații

Bolile virale și infecțioase în stadiul acut

Herpes recurent cronic în zonă

Bolile pielii în zona de tratament

Bolile autoimune sistemice

Bolile de sânge legate de tulburările de coagulare ale sângelui

Astmul bronșic

Administrarea de medicamente care cresc fotosensibilitatea pielii

Bolile oncologice