Întinerire intima cu laser FT IntimaLase

Beneficiile utilizării laserului FOTONA

Laserul Fotona este recunoscut drept un lider mondial pe piața laserelor estetice. Dispozitivul combină mai multe lungimi de undă pentru o gama larga de tratamente. Durata impulsului laser poate varia de la extrem de scurte, doar de câteva microsecunde pentru tratamentul agresiv al țesuturilor, până la impulsuri foarte lungi, de câteva secunde, pentru proceduri de stimulare blânde.

În ceea ce privește efectul și rezultatele obținute în ginecologia estetică, aplicarea laserului Er: YAG pentru estetica zonei intime este justificată,
deoarece metodele cunoscute de corecție (chirurgia estetică genitala, de exemplu) sunt traumatice și necesită o perioadă lungă de recuperare.

Unul dintre principalele avantaje ale aplicării laserului pentru corecția estetică este metoda non-ablativă (nedureroasă) de acțiune și absența perioadei de reabilitare. Revenirea la viața intimă este posibilă la 72 de ore după procedură.

Rezultatul Fotona IntimaLase: îmbunătățirea calității vieții

Rezultatul științific al utilizării Fotona IntimaLase în tratamentul sindromului de relaxare vaginală, a atrofiei și a pierderii tonusului a fost confirmat de numeroase studii. Tratamentul s-a dovedit a fi eficient în tratarea prolapsului genital, al simptomelor de atrofie a mucoasei vaginale și cistouretrale în perioada perimenopauzală.

Rezultatele studiilor arată următoarele date: 95% dintre pacienți au raportat o creștere a calității vieții sexuale, 57% au raportat o îmbunătățire a orgasmului, iar 14% au raportat o creștere a numărului de orgasme.

Doriți mai multe detalii?

Indicații și contraindicații pentru procedura IntimaLase

Indicații: sindrom de relaxare vaginală, vagin „slăbit”, prolaps genital, diverse forme de disfuncții sexuale. Contraindicații: sarcină, leziuni și sângerări vaginale, menstruație, infecții vaginale, administrarea medicamentelor care provoacă fotosensibilitate.

Descrierea tratamentelor IntimaLase

Înainte de inițierea procedurii, se stabilește o consultație cu medicul specialist pentru aprecierea contraindicațiilor și stabilirea diagnosticului. Dacă nu există contraindicații, se prescrie tratamentul.Tratamentul constă din două ședințe, care se desfășoară la interval de 15-30 zile.

Ședința de tratament cu laser IntimaLase:

Se aplică un anestezic local (2% lidocaină sau un analogul acestuia dacă există reacții alergice)

Se iradiază cu laserul canalul vaginal

Se tratează intrarea în vagin precum și vestibulul vaginal

Perioada de recuperare: procedura este fototermică, neinvazivă. Nu provoacă traumatizarea suprafeței vaginului. 48% din persoanele examinate au descris procedura ca fiind una nedureroasă, în timp ce 53% au raportat o ușoară senzație de durere în timpul tratamentului zonei de intrare in vagin

Er:YAG - cea mai puternică lungime de undă pentru ginecologie

Fotona a fost primul producător care a introdus lungimea de undă Er:YAG în ginecologie, cu scopul îmbunătățirii efectului laserelor CO2 și pentru a oferi proceduri mai sigure și mai eficiente. Impulsurile laserului Fotona SMOOTH® Er:YAG activează o formă unică de stimulare termică non-ablativă combinând cu un proces delicat dublu de regenerare a țesuturilor, fiind conceput pentru a obține o strângere a colagenului și formarea colagenului nou în țesuturi.

În plus, laserele Er:YAG de la Fotona au moduri de ablație reglabile de la rece la cald. Acest lucru permite un grad mai mare de precizie în refacerea pielii. Moduri suplimentare sunt, de asemenea, disponibile pentru utilizare chirurgicală profesională.

Tehnologia revoluționară Fotona SMOOTH®

Tratamentele Fotona SMOOTH® sunt tratamente cu laser non-invazive, non-ablative, care utilizează tehnologia patentată laser ce trimite impulsuri termice slabe pe pereții vaginului. Aceasta duce la întărirea funcțională a țesutului conjunctiv din interiorul pereților vaginului, la o creștere generală a grosimii peretelui vaginal și o îmbunătățire funcțională a țesutului mucos.