PEELING CREAM

20 

SKU N/A Categories , ,

*Important: Plata produselor în Moldova se efectuiază în lei moldovenești, după rata cursului valutar a Băncii Naționale la ziua plății.

Descriere

Peeling-gomaj pentru o curățare profundă a pielii. Este indicat în cazul prezenței a unui strat cornos îngroșat și a unor comedoane deschise (puncte negre).

Principii active:

Parafina, acid palmitic, camfora.

Mod de folosire:

Aplicați un strat subțire și uniform pe pielea curată și lăsați 1-2 minute. În timpul uscării, preparatul se lipeste de scuamele stratului cornos și de comedoane, ceea ce asigură cea mai profundă curățare posibilă a pielii în momentul rostogolirii. Este necesar de rostogolit în direcția de la centru spre periferie. De spălat reziduurile cu apă. De evitat zona ochilor, zonele inflamate, deteriorate și zonele cu părul vellus (puf) abundent. De utilizat o dată la 10 zile sau conform recomandărilor specialistului Dumneavoastră.

Ingrediente

Water (Aqua), Paraffin, Palmitic Acid, Stearic Acid, Triethanolamine, Propylene Glycol, Camphor, Alcohol SD-40 (Denat.), 2-Bromo-2-Nitropropan-1,3-Diol, Methylparaben, Parfum (Fragrance), Citronellol, Eugenol, Geraniol, Hydroxycitronellal.