Liftingul vectorial

VectorLift®

Beneficiile
liftingului vectorial

Lifting și refacere a volumului

Întinerire, lifting și strălucire

Îmbunătățirea nuanței pielii

Fără perioadă de recuperare sau perioadă de recuperare rapidă

Fără intervenții chirurgicale, ace sau anestezie

Nu depinde de perioada anului

Fruntea ocupă treimea superioară a feței. Înaltă, netedă și uniformă – fruntea face fața mai deschisă, iar look-ul mai luminos și proaspăt. Cu toate acestea, deseori, chiar și la o vârstă fragedă, din cauza mimei, fruntea devine acoperită de riduri, înălțimea se reduce, iar apoi, odată cu vârsta, țesuturile moi ale frunții se deplasează în jos, făcând ochii să pară mai grei, iar pleoapele să pară lăsate în jos. Pentru a preveni și corecta aceste modificări, în arsenalul specialiștilor în frumusețe s-a acumulat un număr mare de proceduri: de la masaj la injecții cu toxină botulină și chiar operații plastice. Dacă analizăm fiecare tehnică separat, atunci par să fie fie prea superficiale și necesită repetări dese, fie invers, prea agresive. În căutarea mijlocului de aur s-a născut o nouă tehnică – liftingul vectorial cu sistemul laser FOTONA.

Ce reprezintă liftingul vectorial cu laser?

VectorLift® este o soluție inovatoare pentru întinerirea neinvazivă a treimii superioare a feței, și anume liftingul sprâncenelor și întărirea pleoapelor superioare. Acest protocol unic în 3 pași oferă o îmbunătățire periorbitală prin ridicarea vârfului sprâncenelor și ridicarea pleoapelor superioare.

Procedura se efectuează pe tot parcursul anului, este nedureroasă, nu necesită anestezie suplimentară.

Mecanismul de acțiune al VectorLift® se bazează pe procedura exclusiv cu laser cu erbiu din sistemul FOTONA. Tehnologia FOTONA SMOOTH® Mode pulse s-a dovedit a fi o soluție care generează rezultate imediate datorită aplicării simultane a unei acțiuni de încălzire și stimulare a înnoirii, care afectează atât colagenul de la suprafață, cât și cel mai profund. VectorLift® atinge un echilibru optim între întărirea imediată a țesuturilor (contracția suprafeței), formarea de colagen nou (întinerire de lungă durată) și confortul pacientului, fără a provoca efecte secundare.

Doriți mai multe informații?

Beneficiile modului Fotona SMOOTH®

VectorLift® se bazează pe tehnologia revoluționară a impulsurilor FOTONA SMOOTH® Mode, care s-a dovedit a fi o soluție puternică și eficientă pentru încălzirea și stimularea reînnoirii a colagenului de la suprafață, cât și a celui profund, folosind un mod de impuls patentant. Modul inovator Fotona SMOOTH® tratează pielea blând și non-ablativ, fără sângerare și la temperatură controlată cu precizie. Energia optică este furnizată într-o succesiune unică de impulsuri mai scurte de 1 secundă, care împiedică creșterea temperaturii de suprafață și asigură o încălzire uniformă a câtorva sute de micrometri de țesut.

Cum funcționează VectorLift®?

VectorLift® este o procedură în 3 etape care extinde suprafața totală de tratament pentru a maximiza vectorul de lifting, combinând liftingul frunții și sprâncenelor, liftingul pleoapelor și liftingul scalpului. Implicarea scalpului asigură o fixare puternică și creează un punct de ancorare pentru ridicare datorită aderenței strânse a SMAS (Sistemul Musculoaponevrotic Superficial).

Adâncimea de penetrare a VectorLift® este deosebit de benefică pentru față, deoarece păstrează grăsimea subcutanată, care este vitală pentru integritatea și frumusețea trăsăturilor faciale. Utilizarea fluxului de energie cu densitate scăzută și a protocolului de hiperstivuire permite sinteza mai profundă a colagenului, care îmbunătățește efectul de lifting și oferă, de asemenea, confortul pacientului printr-o creștere treptată a temperaturii, evitând astfel șocul termic care poate fi indus de impulsuri unice puternice.

Câte proceduri trebuie efectuate și cu ce frecvență?

Protocolul de lifting vectorial este confortabil și non-invaziv, permițând pacienților să revină imediat la stilul lor de viață normal. Procedura se efectuează de obicei sub anestezie locală, cu excepția zonei scalpului.

25 de minute

Durata medie a sesiunii este de aproximativ 25 de minute.

3-4 ședințe

Pentru a obține un rezultat de durată se recomandă 3-4 ședințe.

Combinație cu alte proceduri

Cu o abordare holistică a tratamentului, VectorLift® oferă rezultate impresionante și naturale.
Având în vedere că acest tratament se concentrează pe treimea superioară a feței, acest protocol poate fi combinat cu succes cu protocoale de tratament a părții de mijloc și inferioare a feței, precum Fotona4D® pentru rezultate și mai pronunțate.

Specialiști

Vinogradova
Marina

Doctor, cosmetolog

Caramalac
Irina

Doctor, cosmetolog

Moghildea
Victoria

Doctor, cosmetolog

Levedeva
Maria

Doctor, cosmetolog