Cosmetologia corpului

Комплексная программа по увлажнению, питанию и обновлению кожи рук, которая включает пилинг с фруктовыми кислотами, маски, массаж.

  • Процедура пилинга на область растяжек и рубцов 30-40 y.e.

    (1 раз в 7-10 дней, 5-7 процедур)

  • ABR-body-пилинг по телу 20 y.e.

    При акне и гиперпигментации

  • ABR-body-пилинг по телу 20 y.e.

    Спина

  • ABR-body-пилинг по телу 15 y.e.

    Грудь

  • Парафинотерапия + массаж рук 10 y.e.
  • Программа «Обновление кожи рук» 15 y.e.
  • Антицеллюлитная программа 30 y.e.

    Живот+бёдра+ягодицы (рекомендуется подключить аппаратную методику-баролазер)

Estetica corpului în secolul 21 este mai relevantă ca niciodată. Astăzi toată lumea vorbește doar despre forme frumoase, nutriție adecvată și un stil de viață sănătos. Și când vine vorba de cosmetologie corporală, procedurile SPA și programele anticelulitice vin de cele mai multe ori în minte. Cosmeticele de la Holy Land nu fac excepție și sunt, de asemenea, bine pregătite în aceste domenii, cu toate acestea, există și proceduri unice de tratament ale autorului care fac față sarcinilor complexe, despre care adesea nu se vorbește, deoarece nu cunosc soluții eficiente. Aceste sarcini includ:

  • acnee corporală: zone ale spatelui și decolteului;
  • vergeturi (striae);
  • cicatrici;
  • textura neuniformă a pielii (hiperkeratoză foliculară);
  • firele de păr încarnate pe corp;
  • inflamația foliculilor de păr după procedurile de depilare.

Protocolul ABR Body este conceput pentru a rezolva problema acneei pe corp atât în ​​forma sa acută, cât și a consecințelor sub formă de pete și cicatrici post-acnee. De asemenea, uniformizează perfect textura pielii.

Procedura se bazează pe peelingul liniei medii ALPHA-BETA Professional Peel. Acesta este un preparat pe bază de 5 acizi de fructe în combinație cu acid salicilic și retinol, cu o concentrație totală de până la 30%, plus extracte din plante cu efecte antiinflamatoare și antioxidante. Un produs organic complet natural care îi conferă putere și determină multitasking. Adică, pe lângă efectul principal de exfoliere, peelingul are următoarea gamă de efecte asupra pielii:

  • încălzire – o creștere locală a temperaturii duce la o creștere a ratei de diviziune celulară, accelerarea sintezei fibrelor dermice și accelerarea altor procese metabolice;
  • crește semnificativ fluxul sanguin la locul de aplicare și drenajul limfatic, care detoxifică țesuturile și îmbunătățește nutriția acestora;
  • efect de resorbție asupra nodurilor  și infiltratelor, petelor postinflamatorii;
  • are un efect de înălbire asupra petelor acneice;
  • acțiune de curățare – peelingul este capabil să curățe în profunzime porii și să prevină apariția de noi elemente;
  • efect de netezire – îngustează porii, uniformizează textura pielii, minimizează existența și previne formarea de noi cicatrici;
  • hidratare – datorită divizării accelerate, celulele moarte ale stratului cornos nu rămân pe suprafața pielii și celulele vii hidratate vor fi întotdeauna „la vedere”.

Cu toate acestea, protocolul procedurii se desfășoară în mai multe etape și fiecare dintre ele are o semnificație și o sarcină speciale.

Deci, procedura se începe cu curățarea cu săpun de ihtiol. Este un agent de curățare profundă, degresant cu un efect puternic de răsfoire, antibacterian și absorbant. Cel mai bun produs pentru pregătirea pielii corpului către exfoliere și curățare.

A doua etapă este pregătirea pre-peeling. Aici, variațiile sunt posibile în funcție de nevoile individuale ale clientului, dar principalul punct este acela de a nivela suprafața pielii pentru o penetrare uniformă a peelingului și un efect de încălzire, relaxare pentru a facilita curățarea.

Etapa de peeling în sine este etapa cheie și finală în pregătirea pielii pentru partea activă a procedurii.

Curățarea în sine se desfășoară în mai mulți pași. Primul pas este curățarea non-traumatică cu un preparat de tip gommage. Acesta este un produs care, atunci când este aplicat, se lipeste de celulele moarte de pe suprafața pielii, de capacele comedoanelor și, în timpul îndepărtării, ia cu sine toate aceste elemente nedorite, obținând astfel efectul de curățare profundă a pielii. În perioada de remisie, primul pas va fi suficient. În faza activă a acneei, se recurge și la executarea celui de-al doilea pas – curățarea manuală a elementelor.

Etapa finală este dezinfectarea, hidratarea și protecția. Instrumentul este selectat individual, în funcție de nevoile individuale ale fiecăruia.

Această procedură se repetă la fiecare 2-3 săptămâni. Numărul de ședințe este prescris de un specialist în mod individual, în funcție de starea pielii la momentul tratamentului.

Protocol de procedură pentru lucrul cu modificări cicatriciale: cicatrici și vergeturi.

Schimbările cicatriciale, din păcate, sunt foarte greu de corectat. Mai ales dacă aceste elemente sunt deja învechite. Cicatricile și vergeturile mai vechi de șase luni sunt numite mature. Au forma de atrofie liniară a pielii – dungi albicioase ale nivelului „țesutului minus”, adică sub nivelul pielii din jur. Astfel de elemente nu sunt furnizate cu sânge, nu sunt pigmentate și nu au păr pe ele. Până la șase luni, schimbările active au loc în zona de decalaj. Acest lucru este marcat vizual cu o nuanță purpurie sau albăstruie a liniilor; acestea se pot ridica adesea deasupra suprafeței, pot fi convexe. În această perioadă pielea devine cea mai sensibilă și acest lucru oferă specialiștilor șansa de a minimiza consecințele nedorite.

Procedura se bazează pe peelingul mediu ALPHA-BETA Professional Peeling în combinație cu alte preparate din această linie acidă cu retinol și o gamă de conținut ridicat de vitamina C, deoarece ambele suplimente de vitamine sunt direct implicate în sinteza colagenului și elastinei. Livrându-le la momentul potrivit, când vergeturile / cicatricile sunt încă proaspete, sporim semnificativ șansa unui rezultat estetic acceptabil pozitiv după șase luni …

De asemenea, acneea inflamatorie activă poate fi corectată. Uneori, protocolul ABR Body face o treabă excelentă în acest scop. Pe de altă parte, cu abcese multiple, curățarea pielii (atât atraumatică, cât și mecanică) este categoric contraindicată. Pentru astfel de cazuri, a fost dezvoltat un nou protocol care vizează:

  • îndepărtarea procesului inflamator,
  • curățarea ușoară a epidermei, dezinfectarea,
  • uscarea elementelor existente,
  • resorbția infiltratelor profunde,
  • prevenirea rezoluției elementelor prin formarea de cicatrici sau pete.

Depilarea mulțumește întreaga omenire cu dobândirea unui corp neted, dar există o altă față a monedei – creșterea părului în pielea după procedură. De ce se întâmplă asta? Trăgând părul din foliculul de păr, foliculul de păr este traumatizat din nou și din nou. Tulpina în sine devine mai subțire și, dacă stratul cornos este bine dezvoltat pe suprafața pielii, pielea este uscată sau deshidratată, atunci noul păr pur și simplu nu poate pătrunde în această armură și își continuă creșterea în partea în care găsește cea mai mică rezistență, de obicei sub piele. Acest proces este nenatural și, atunci când atinge un punct critic, duce la inflamație. Deoarece foliculul pilos se află adânc la nivelul grăsimii subcutanate, de regulă, aceste inflamații se umflă suficient, mâncărime, durere și provoacă disconfort. Pentru a evita sau rezolva o problemă deja formată, metodologii echipei Holy Land au dezvoltat un protocol special pentru prevenirea și corectarea firelor de păr încarnate. Momentele cheie ale procedurii sunt preparatele cu efecte pronunțate de dezinfectare, exfoliere, încălzire și absorbție.

O altă problemă pentru care s-a găsit o soluție de succes este hiperkeratoza foliculară. Sau, într-un limbaj simplu – pielea de găină când provine nu numai din cauza emoțiilor sau rece, dar în mod constant. Pentru a ajuta persoanele care suferă de o astfel de afecțiune, a fost dezvoltat atât un protocol profesional bazat pe preparate acide, cât și un set de produse pentru uz casnic, deoarece această problemă necesită eforturi comune și sprijin reciproc al cosmetologului și a clientului pentru o perioadă suficient de lungă de timp.

Acum pentru plăcut!

2019 a fost un an de referință pentru tratamentele corporale, deoarece produsele pentru caroserie au suferit o reformă radicală. Acest lucru a dat naștere la două linii complet noi și unice:

  • Întinerirea corpului
  • Terapie corporală anticelulitică

REJUVENAREA CORPULUI este o gamă de produse de uz profesional, care vizează curățarea optimă a epidermei, îmbunătățirea reînnoirii celulelor pielii, accelerarea proceselor de vindecare, eliminarea celulelor moarte de pe suprafața pielii, îmbunătățirea texturii pielii. Urmarea protocolului procedurii vă permite să găsiți corpul viselor voastre – neted, strălucitor de sănătate.

Rezultate așteptate:

  • Accelerarea diviziunii și diferențierii celulare,
  • Eliminarea celulelor moarte de pe suprafața pielii,
  • Îmbunătățirea elasticității pielii,
  • Creșterea nivelului de umiditate,
  • Nutriția pielii,
  • Încetinirea procesului de îmbătrânire.

Protocolul procedurii se desfășoară în cinci etape:

  1. Curățare. Un săpun special dezvoltat pe bază de acizi din fructe este folosit pentru a curăța pielea. Datorită compoziției preparatului, permeabilitatea pielii se îmbunătățește, culoarea și textura pielii sunt uniform uniformizate.
  2. Peeling reînnoitor pe bază de acizi alfa și beta hidroxil combinați cu acid elagic. Datorită componentei sale inovatoare, peelingul a dobândit un efect pronunțat anti-îmbătrânire și fotoprotector.
  3. Activator de masaj – un preparat gras care favorizează umezeala profundă a pielii, precum și reînnoirea acesteia.
  4. Masca cu gel pe bază de extracte de rodie și spirulină, broccoli și mușețel reglează nivelul de umiditate al pielii, îmbunătățește elasticitatea pielii și oferă o senzație de prospețime de lungă durată.
  5. Crema finală – o cremă de corp unică pe bază de extracte de rodie și vitamina E – un complex antioxidant puternic care menține niveluri optime de umiditate și crește elasticitatea pielii.

TERAPIE ANTICELULITĂ DE A CORPULUI – o gamă de produse cu o formulă anticelulitică unică. Netezește suprafața pielii și menține tinerețea țesuturilor prin stimularea reînnoirii țesuturilor la toate nivelurile.

Rezultate asteptate:

  • Accelerarea reînnoirii celulare,
  • Netezirea suprafeței pielii,
  • Stimularea circulației sângelui,
  • Îmbunătățirea funcțiilor de drenaj,
  • Creșterea nivelului de umiditate,
  • Strângerea pielii,
  • Începerea metabolismului celular.

Protocolul procedurii se desfășoară în patru etape:

  1. Curățare. Un produs de curățare în forma de emulsia pe bază de acizi din fructe și uree, care asigură reînnoirea celulelor pielii și previne uscarea și descuamarea.
  2. Un peeling îngroșător pe bază de acizi alfa și beta hidroxilici, combinați cu extracte de acid elagic, smochine și rodii. Datorită compoziției sale unice, peelingul are un efect pronunțat de înmuiere, netezire, întinerire, antiinflamator, cheratolitic, fotoprotector și vindecător.
  3. Ulei sculptural. Formulat cu ulei de migdale dulci cu adaos cu ghimbir și un complex de uleiuri esențiale (portocală, mandarină, lavandă și bergamotă), care oferă un efect anticelulitic pronunțat. Pe lângă acțiunea sa directă, acest produs creează și o atmosferă relaxantă incredibilă.Efect intensiv asupra circulației sângelui, fluxului limfatic, reînnoirii celulelor și protecției antioxidante.
  4. Cremă care crește elasticitatea pielii. Un arzător unic de grăsimi și luptător împotriva depunerilor de celulită. Contine extracte de guarana, cofeina, vitamina E si extract de nuferi. Guarana este o plantă unică care conține cea mai mare concentrație de cofeină și este recunoscută ca un arzător de grăsimi. Deschide capilarele de rezervă, ajută la încălzirea țesuturilor, îmbunătățirea nutriției acestora. Activează drenajul, favorizează strângerea pielii. Vitamina E îmbunătățește textura și hidratează în mod activ pielea. Extractul de nufăr are efecte astringente, antioxidante și antiinflamatoare.

Astfel, brand Holy Land este capabil să rezolve o listă imensă de sarcini, ținând cont de dorințele clientului și luând în considerare sarcinile obiective.