Îndepărtarea vaselor sangvine сu laser

Soluția laser a patologiilor vasculare folosind sistemul Fotona SP Dynamis

Indicații

Couperose

Rozaceea

Hemangioame

Angioame

Flebeurism

Patologii vasculare precum: rozaceele, telangiectaziile, hemangioamele, petele venoase, angioame etc. aduc un disconfort semnificativ din cauza faptului că practic nu pot fi tratate prin metode clasice de cosmetologie estetică și sunt foarte greu de mascat. Pe lângă faptul că astfel de defecte trebuie rezolvate la nivelul corpului, fiecare care suferă de semne vasculare visează să uite de ele, dacă nu pentru totdeauna (uneori acest lucru este imposibil), apoi pentru o perioadă lungă de timp cu siguranță.

Există o soluție modernă pentru patologiile vasculare?

În prezent, tratamentul cu laser al patologiilor vasculare ocupă un loc important în practica cosmetologilor și se perfecționează constant în ceea ce ține de confort, eficiență și siguranță maximă. Laserele cu neodim cu puls lung FOTONA SP DYNAMIS reprezintă soluția ideală pentru tratamentul anomaliilor vasculare.

Laserele cu neodim ale sistemului FOTONA pătrund în piele până la o adâncime de 5-6 mm, ceea ce crește semnificativ eficacitatea procedurilor. Studiile independente au arătat că mai mult de 75% dintre pacienții cu hemangioame adânc înrădăcinate experimentează o regresie observabilă a patologiilor, ca urmare a tratamentului cu laser Nd:YAG.

Doriți mai multă informație?

Beneficiile utilizării sistemului FOTONA

Laserele FOTONA SP DYNAMIS se remarcă prin combinația lor ideală de rezultate rapide, extrem de eficiente și de înaltă calitate în raport cu patologiile vasculare. Toate laserele cu neodim FOTONA sunt echipate cu tehnologia VSP (Variable Square Pulse), care permite energiei laserului să pătrundă adânc în piele, creând efecte termice fără a deteriora structurile de suprafață ale pielii. În comparație cu tehnologiile convenționale Nd:YAG, impulsurile VSP patentate de către FOTONA asigură o creștere aproape instantanee a temperaturii, care este limitată doar la structurile țintă; fără a acumula energie în țesuturile din jur, lăsându-le intacte. Acest fapt garantează, de asemenea, o recuperare rapidă după procedură și o reducere maximă a perioadei de reabilitare.

Care este mecanismul de lucru?

În patologiile vasculare, ținta este cromoforul intravascular, oxihemoglobina. Astfel, vătămarea termică este limitată în mare măsură la vasele de sânge dermice. Energia laserului este absorbită de sângele venos, transformată în căldură, după care pereții vaselor se lipesc, se produce coagularea și distrugerea. Sub o astfel de influență, capilarele mici dispar fără urmă, iar vasele mai mari se întunecă mai întâi și apoi dispar. Hemangioamele mari își pierd în mod semnificativ din intensitatea culorii, dar nu de fiecare dată pot fi corectate complet.

În comparație cu alte lungimi de undă, care afectează în principal structurile de suprafață ale elementului, lumina de neodim afectează sistemul principal de alimentare vasculară, ceea ce este important pentru a asigura efectul pe termen lung al tratamentului. Acest proces este complet sigur, deoarece vasele sănătoase preiau rolul de alimentare cu sânge și de nutriție a zonei tratate, iar sistemul imunitar al organismului îndepărtează structurile moarte în același mod în care se întâmplă cu o vânătaie.

Cât durează o ședință de terapie cu laser?

Durata sesiunii este determinată atât de elementul supus tratării, cât și de numărul acestor elemente.

10-30 minute

În mediu de la 10 până la 30 de minute

Program individual

Conform indicațiilor unui specialist

Cum are loc procedura?

În prima etapă, specialistul efectuează demachierea și curățarea calitativă a zonei supuse tratamentului. Urmează aplicarea unui gel conductiv, precum și protejarea ochilor de raza laser cu ajutorul unor ochelari speciali. Etapa finală este lucrul direct cu elemente vasculare, expunerea la energia laser în parametrii stabiliți.

Este oare procedura dureroasă și cum arată suprafața după tratament?

Ne pasă de confortul maxim al clienților noștri, prin urmare, în timpul acestei proceduri, folosim și un dispozitiv care oferă un efect de răcire. Din acest considerent, disconfortul în timpul protocolului este minimizat, precum și riscurile de supraîncălzire a țesuturilor și arsurile.

Imediat după sesiune, roșeața zonei tratate a pielii poate persista o perioadă de timp. Dacă se lucrează cu elemente poziționate adânc, se poate forma o suprafață de solzi dense / cruste subțiri sau suprafața se poate decoji.

Este suficientă o singură procedură sau este necesar un curs?

Este imposibil să răspundem fără ambiguitate la această întrebare. Fiecare element vascular va fi evaluat individual de către medic, iar intervalul de timp estimat al tratamentului va fi anunțat personal în timpul consultației inițiale. De asemenea, pacientul va primi recomandări personale pentru tratamentul cu laser a zonei supuse procedurii.

Contraindicații

Perioadele de sarcină și alăptare

Neoplasme de natură malignă

Diabet

Boli virale

Exacerbarea patologiilor cronice

Încălcări ale integrității pielii și erupții cutanate în zona afectată

Predispunerea de a forma cicatrici cheloide

Boli de sânge

Administrarea de anticoagulante