Комплексный уход за сухой, увядающей кожей

Уход за сухой и увядающей кожей – обретение комфортного состояния, здорового сияния, восстановление барьерной функции кожи, достижение длительного эффекта глубокого увлажнения.

Процедуры выполняются препаратами Holy Land разных серий, включая: D-RED, GINSENG & CARROT, VITALISE, PERFECT TIME, C-succes, Fusion, Kukui и другими. Процедуры могут быть усилены пилингом, пластифицирующей маской, массажем, маской аппликатором и концентратами.

 • Уход «Энергетический коктейль»
 • Уход Juvelast Экстра-класс «Стандартный вариант»
 • Уход Juvelast Экстра-класс «Эконом вариант»
 • Уход «Энергетический коктейль» 30 у.е.

  Процедура выполняется на препаратах серии Q10 и С-succes. Очень комфортная и приятная процедура на релакс, питание и лифтинг. При усилении процедуры пилингом +5 у.е.

 • Уход Phytomid «Экстра-класса» 35 у.е.

  Процедура выполняется на препаратах серии Phytomide c церамидами, биоминералами и эфирными маслами. Процедура по увлажнению и питанию, выполняется с массажем, маской-аппликатором и ампульными средствами. (При покупке очков-аппликаторов - 15 у.е., которые используются дополнительно в процедуре, а потом в домашнем уходе). При усилении процедуры пилингом +5 y.e.

 • Уход Phytomid «Стандартный вариант» 25 у.е.

  На препаратах серии Phytomide-с церамидами, биоминералами и эфирными маслами. Рекомендуется для сухой и обезвоженной кожи. При усилении процедуры пилингом +5 y.e.

 • Уход «Лифтинг трёх зон+увлажнение» 35 у.е.

  Процедура выполняется на препаратах серии серии Fusion предназначена для профилактики и коррекции возрастных изменений кожи и содержит уникальные механизмы «длительного увлажнения» и «глубокого проникновения» которые долгое время интенсивно ухаживают за кожей, постоянно добавляя в глубокие слои активные ингредиенты. При усилении процедуры пилингом +5 y.e.

 • Уход «Глубокое увлажнение+восстановление» 35 у.е.

  Процедура по глубокому увлажнению и восстановлению, выполняется на препаратах серии D-RED которая обладает богатым составом: витамины К.Е, Н, линолевая и линоленовая кислоты, Сквален, гуазулен, а также масла: оливковое, миндальное, жожоба, ореха макадамии. При усилении процедуры пилингом +5 у.е.

 • Уxoд «GINSENG & CARROT» 25 у.е.

  Процедура для обновления, лифтинга и профилактики и коррекции возрастных изменений кожи. Линия основана на экстракте женьшеня и морковном масле. Препараты линии обладают обновляющим, восстанавливающим, тонизирующим действиями.

 • Уxoд «Vitalise» 25 у.е.

  Всесезонная процедура класса люкс для выравнивания, обновления, восстановления и глубокого увлажнения кожи. Процедура с использованием препаратов линил VITALISE, основанной на гиалуроновой кислоты и других увлажняющих и восстанавливающих компонентов. С пластифицирующей маской VITALISE - 55 y.e. С маской Renew formula- 35 y.e.

 • Уxog «Perfect Time» 25 у.е.

  Высокоэффективная процедура, которая удовлетворяет потребности зрелой кожи. Препараты линии Perfect Time основаны на инновационных липопелтидах, незаменимых аминокислотах и гиалуроновой кислоте, которые способствуют уменьшению морщин и разглаживают кожу. Кроме того, укрепляют контур лица, шеи и области декольте и придают коже сияющий свежий молодой вид. С Age Control Super Lift - 45 y.e. С Alpha Peel - 40 y.e.

Cât de bine ne cunoaștem corpul? Cât de precis putem evalua obiectiv starea pielii noastre? Adesea, inevitabila atitudine excesiv de personală față de noi înșine nu ne oferă ocazia să privim cu adevărat situația și să înțelegem pielea noastră este uscată sau deshidratată. Totodată, aceste sunt două stări complet diferite, iar corectarea lor necesită o abordare diferită. Să clarificăm împreună.

Uscăciunea este o stare congenitală, determinată genetic, neschimbată a pielii. Cu alte cuvinte, aceasta este o caracteristică înnăscută a metabolismului apos-lipide și a funcționării a glandelor sebacee și sudoripale, care determină o reacție pH slab acidă pe suprafața pielii. O reacție slab acidă și acidă este neprietenoasă pentru microflora patogenă și, prin urmare, probabilitatea de infecție cu boli pustulare este practic exclusă. Acesta este un plus absolut. Dezavantajul este apariția timpurie a semnelor de îmbătrânire din cauza umidității insuficiente, a pierderii transepidermice excesive de apă (TEWL) și a incapacității de a reține această umiditate.

Deshidratarea este un fenomen temporar care poate afecta absolut orice tip de piele din cauza anumitor circumstanțelor externe sau interne. Recent, experții s-au confruntat din ce în ce mai mult cu pielea mixtă sau grasă, dar în același timp deshidratată. De ce? Acces liber la informații și medicamente fără recomandarea a unui cosmetolog care diagnostichează corect problema și stabilește vectorul tratamentului. O greșeală comună a unor astfel de clienți, care își selectează în mod independent propriul tratament, constă chiar în abordarea: „pielea grasă – trebuie uscat”. Și s-a grăbit o serie de loțiuni alcoolice, droguri cu ingrediente agresive și, cel mai grav, utilizarea lor necontrolată frecventă. Și câți dintre noi se luptă cu excesul de greutate, excluzând toate alimentele care conțin grăsimi? Între timp, grăsimile care intră în organism cu alimente determină compoziția calitativă și cantitatea de sebum și ciment intercelular al epidermei. Modificările hormonale inevitabile legate de vârstă ale corpului duc la faptul că pielea devine mai uscată odată cu înaintarea în vârstă și trece de la gras la normal, de la normal la uscat, pielea uscată suferă de agravarea proceselor și de evidența semnelor. Entuziasmul excesiv pentru substanțe abrazive și proceduri poate duce, de asemenea, la uscarea pielii. Este important să ne amintim că deshidratarea este un proces reversibil! În condiții corectării corespunzătoare a programului salonului și îngrijirii la domiciliu.

Oricare ar fi factorul de pornire și motivul, principalul lucru de care se preocupă un specialist în momentul solicitării clientului este de a distinge uscăciunea de deshidratare, deoarece acest lucru va afecta în mod semnificativ alegerea tacticii de tratament al pacientului și numărul de proceduri. Deci, de exemplu, pentru pielea uscată, va fi relevant să se utilizeze linii care să completeze deficiențele naturale ale grăsimilor corecte și analogilor mantei hidro-lipidice (acestea sunt gamele PHYTOMIDE, RENEW FORMULA, KUKUI, FUSION). Ca parte a îngrijirii de salon, procedura va fi suplimentată cu un peeling-ser chimic superficial pentru a spori penetrarea ingredientelor active și a accelera procesul de reînnoire a epidermei, ceea ce are ca rezultat o mai mare hidratare și revitalizare a pielii, accelerarea proceselor metabolice. În caz de deshidratare, cea mai bună opțiune ar fi utilizarea produselor bazate pe ingrediente active care își lansează propriile resurse pentru recuperare (linii JUVELAST, TIME PERFECT, CALM DERM, VITALISE). La elaborarea protocoalelor pentru procedurile de salon, peeling-urile chimice vor fi excluse, deoarece pielea este deja neliniștită, stratul cornos este neuniform, este posibilă prezența micro-leziunilor etc. Astfel, în arsenalul specialiștilor, rămân preparatele enzimatice, care vor ajuta foarte atent și delicat la corectarea situației, contribuind în același timp la o mai bună asimilare a tuturor ingredientelor active ale produselor cosmetice ulterioare.

Tratamente pentru îngrijirea completă a pielii uscate și îmbătrânite:

PHYITOMIDE – o procedură menită pentru profilaxia intensivă a modificărilor legate de vârstă ale pielii uscate și îmbătrânite.

Întreaga bază a liniei utilizate în protocol este construită pe trei grupuri de componente active, permițând o abordare complexă a soluției problemei. Primul grup – biomineralele vegetale (magneziu, fier, mangan, cupru) implicate în sinteza colagenului și elastinei. Al doilea grup – analogi ai lipidelor epidermali – ceramidele din semințe de floarea-soarelui, care se construiesc în mod natural în cimentul intercelular și restabilesc mantaua hidro-lipidică de protecție. Iar al treilea grup – uleiuri vegetali bogați în acizi grași polinesaturați (borage, macadamia, ulei de migdale dulci, ulei de măsline) – care creează o peliculă respirabilă, dar care păstrează umezeala la suprafață, prevenind astfel pierderea transepidermică excesivă de apă și contribuind la hidratarea pielii.

Procedura oferă mai multe opțiuni pentru punerea în aplicare a protocolului: poate fi suplimentată cu un peeling chimic (dacă este indicat) sau poate fi efectuată cu accent pe zona din jurul ochilor, care este atât de timpurie și puternic expusă la vârstă modificări, în special în cazul pielii uscate. Procedura se bazează și pe ideea de a obține rezultate maxime prin îmbunătățirea stării de spirit, ameliorarea stresului și obținerea relaxării totale, prin urmare, inima procedurii este masajul manual efectuat pe un complex activ format din trei preparate: concentrat + mască + cremă activă.

LIFTING DE TREI ZONE – Procedură bazată pe linia KUKUI. O gamă de preparate pe bază de uleiuri exotice a nucilor kukui și macadamia.

Uleiul de nuci Kukui este un produs complet unic. Are un spectru larg de acțiune: uniformizează textura și face pielea catifelată, curăță de diverse erupții, întinerește, ameliorează reacțiile inflamatorii, accelerează vindecarea leziunilor, reface pielea după bronzarea activă și / sau îngheț, vreme cu vânt, înmoaie și retage pielea. Oferă cea mai confortabilă recuperare, hidratare profundă și un efect vizibil de lifting.

Uleiul de nuci macadamia are o compoziție foarte asemănătoare cu cea a sebumului. De aceea are efectul de refacere instantanee a mantei hidro-lipidice, hidratează calitativ, îngrijește eficient zona delicată a ochilor, ameliorează inflamația și iritarea și funcționează la fel de bine cu diferite tipuri de piele, inclusiv acneică.

La general, procedura are un efect de nivelare, tonifiere, contracție, întărire vaselor sangvine, calmant și de iluminare. Masajul manual cu cele mai active preparate este inclus organic în protocolul procedurii, astfel procedura este nu numai eficientă, ci și extrem de plăcută.

RENEW FORMULA. Procedura asigură o hidratare profundă, uniformizează textura, micșorează capilarele, stimulează sinteza colagenului și elastinei, reduce uscăciunea și iritarea, ajută la prevenirea modificărilor legate de vârstă și înălbește hiperpigmentarea. Baza liniei este un complex de vitamine antioxidante (acid L-ascorbic, vitamina E) și acid alfa-lipoic, precum și extracte de ginkgo biloba, ceai verde, lemn dulce și extract de cătină. Este o soluție ideală pentru pielea cu semne de foto-îmbătrânire. Protocolul procedurii este destul de flexibil și poate fi completat conform indicațiilor cu peeling superficial sau chiar mediu.

CALM DERM este un tratament revitalizant de lux pentru pielea grav deteriorată. Cu ceva timp în urmă, linia CALM DERM a fost actualizată și completată. Acum, preparatele sale vizează rezolvarea unor probleme destul de specifice: atopie, exfoliere, uscăciune patologică, cuperoza și rozacee, pielea grasă deshidratată.

Procedura bazată pe această linie oferă cea mai confortabilă perioadă de reabilitare după procedurile traumatice, reducând-o semnificativ și prevenind complicațiile potențiale.

JUVELAST este un tratament revitalizant și hrănitor unic, bazat pe linia JUVELAST. Este deosebit de diferit de celelalte descrise mai sus prin faptul că, datorită complexului cupru-peptidă, nu oferă un material gata făcut, dar își lansează propriile resurse care vizează restructurarea pielii, readucându-o într-o stare sănătoasă echilibrată. Această abordare are mai multe avantaje:

 • modificările apar treptat și fiziologic; exclusă introducerea forțată în activitatea vitală a pielii. Organul se reconstruiește încet la nivelul vibrațiilor dorite.
 • efectul este prelungit. Ca o consecință a primului punct: o restructurare competentă pe termen lung a proceselor într-un mod nou previne posibilele restituiri, adică revenire la stare ca înainte de procedură / curs. În al doilea rând: calea inerțială după aceea va fi, de asemenea, lungă, cu alte cuvinte, fără a face nici măcar cel mai mic efort pentru a menține efectul, va fi foarte dificil de stricat rezultatul obținut.

Procedura are un număr mare de opțiuni pentru individualizarea abordării și satisfacerea nevoilor pielii cele mai exigente, delicate și capricioase.

PERFECT TIME este tratamentul ideal al pielii îmbătrânite. Baza procedurii este o linie nouă, care este saturată cu cele mai inovatoare elaborări și descoperiri moderne din domeniul gerontologiei. Foarte delicat și stimulant în acelaș timp. Texturile preparatelor cosmetice permit efectuarea delicată a procedurii, inclusiv tehnici de masaj manual, în acelaș timp, datorită componentelor active, procesele metabolice ale pielii sunt accelerate la nivel unei piele tinere. Ca rezultat, reflexia din oglindă ne bucură de un aspect proaspăt, odihnit și mai tânăr.

De asemenea, este important de ținut minte că linia PERFECT TIME este una dintre puținele care include preparate care vizează corectarea ovalului feței, restabilirea clarității conturului.

„Cireșa de pe tort” a liniei sunt lipopeptide inovatoare. Dacă peptidele există de ceva timp, ce sunt lipopeptidele și ce le face unice? Nu este un secret faptul că pielea are o funcție de protecție și rolul unei bariere este jucat de lipide (componenta grasă a mantei hidro-lipidice, baza cimentului intercelular al epidermei). În acest caz, atașarea peptidei la reziduurile de acizi grași crește semnificativ biodisponibilitatea și absorbția acestei componente de către piele, adică fragmentul lipofil servește ca cheie care deschide netraumatic poarta către celulele vii. Este un nivel de impact complet nou, oferind rezultate imediate cu un efect prelungit.

VITALISE este o procedură universală pentru pielea deshidratată de orice tip, precum și menită să prevină și să corecteze primele modificări legate de vârstă. Procedura este extrem de blândă și delicată în mai multe versiuni. Protocolul este selectat în funcție de nevoile pielii și de așteptările clientului. Efectul de hidratare profundă este obținut datorită acidului hialuronic de două tipuri incluse în compoziție: mare-molecular și micronizat. Molecula mare creează o peliculă respirabilă pe suprafața pielii, prevenind astfel pierderea crescută de apă transepidermică, în timp ce molecula micronizată leagă moleculele de apă direct în piele. Linia conține, de asemenea, două peptide importante, dintre care una lucrează la întărirea pereților vaselor de sânge. Acest lucru face ca seria să fie relevantă pentru clienți după proceduri traumatice predispuse la edem și rozacee. A doua peptidă are un efect botulinic. Acțiunea sa vizează relaxarea mușchilor faciali, ceea ce devine deosebit de evident cu utilizarea regulată a produselor în îngrijirea la domiciliu (ca urmare a acumulării) și duce la o reducere a numărului de riduri fine și a lungimii liniilor mai pronunțate.