Перманентный макияж (Микропигментация)

Щадящая, тонкая и безболезненная методика. В отличие от перманентного мейкапа пигмент при микропигментации вводят в верхние слои кожи. Этот факт является бесспорным преимуществом, потому что дает возможность изменить внешний вид через несколько лет. Лицо будет естественно и в то же время красиво откорректировано.

Врач поможет подобрать Вам правильную форму бровей, губ, а также скорректировать цвет пигмента в зависимости от натурального цвета кожи и волос. Процедура выполняется под местной и/или проводниковой анестезией.

 • Брови + (коррекция в течении 3-х недель) 85 у.е.

  При использовании инфильтративной анестезии + 5 у.е.

 • Глаза + (коррекция в течении 3-х недель) 80 у.е.

  При использовании инфильтративной анестезии + 5 у.е.

 • Губы + (коррекция в течении 3-х недель) 95 у.е.

  При использовании инфильтративной анестезии + 5 у.е.

 • Брови + Глаза +Губы (коррекция в течении 3-х недель) 240 у.е.

  При использовании инфильтративной анестезии + 5 у.е.

Machiajul permanent, cunoscut și sub denumirea de tatuaj, machiaj de conturare, micropigmentare, dermopigmentare este un serviciu cosmetic popular care implică introducerea unui pigment special în straturile superioare ale pielii folosind un ac sau un manipular special pentru a corecta, îmbunătăți sau accentua anumite trăsături faciale sau facilita rutina zilnică a unei femei moderne prin imitarea machiajului obișnuit.

Până în prezent, există două metode cunoscute de aplicare a tatuajului permanent:

 • Tatuajul de aparataj se realizează cu ajutorul unui dispozitiv special, unde acul / ace de diferite configurații sunt acționate de un motor electric. Procedura este considerată mai puțin traumatică și mai sigură. Include următoarele tehnici: tehnica părului, efectul de pudră și metoda combinată.
 • Tatuajul manual, mai bine cunoscut sub numele de microblading, se face de mâna unui specialist, urmărind fiecare păr.

În ciuda faptului că, conform ultimelor modificări aduse legislației Republicii Moldova (Ordin nr. 478 din 15.06.2017), serviciul de micropigmentare nu este inclus în registrul procedurilor medicale, la Centrul de Medicină Estetică Holy Land Vă veți regăsi în mâinile îngrijitoare ale unui medic-cosmetolog și meșterul în machiajul permanent, Vinogradova Marina. Marina și-a început calea sa ca meșterul al dermopigmentării încă din zilele tatuajului clasic. Prin urmare, astăzi, având o vastă experiență, cunoscând multe dintre subtilitățile și capcanele realizării procedurii și îndrumând clientul în perioada de reabilitare, Marina a optat pentru tehnica cu efect de pudră și produsele liderului mondial Icolor.

Ce este această tehnică și care sunt caracteristicile ei?

Efectul de pudră este o tehnică avansată de tatuaj. Principala diferență semnificativă dintre această metodă și cea clasica sau tehnica părului este lipsa graficii. Machiajul permanent se realizează în așa fel încât pigmentul să nu fie turnat, ci să fie ușor umbrit în straturile superioare ale pielii. În funcție de tipul de colorant și de metoda de umbrire, procedura poate fi denumită: pulverizare cu umbre sau de catifea, punctiformă, pixelară sau chiar nano-pulverizare. Accentele (sprâncenele, linia genelor, buzele) arată natural, fin, discret, ca și cum ar fi însumate cu umbre și / sau creion.

Penetrarea acului este de doar la 1/10 dintr-un milimetru (spre deosebire de tatuajul clasic, unde pigmentul este livrat la o adâncime de 1,5 mm). Acest lucru asigură disconfort minim și nedurirositatea procedurii, precum și cât mai posibil rapidă reabilitare. Procesul principal de regenerare durează 5-7 zile. Riscul formării cicatricilor dispare, crustele după procedură sunt aproape invizibile. Recuperarea completă a zonei tratate durează o lună. Astfel, subliniem siguranța procedurii la maxim.

O întrebare logică din partea clientului: Oare rămâne efectul procedurii cu o invazivitate atât de redusă și cât timp? Aplicarea pigmentului sub formă de efect pudrat este cu siguranță mai superficială decât tehnica părului sau microblading, cu toate acestea, intensitatea și adâncimea culorii pot dura de la 1,5 la 2 ani, dacă se respectă toate recomandările a unui specialist. Veți fi plăcut surprinsă: cât de stabil poate fi rezultatul dacă desenul este actualizat în timp util. Reîmprospătarea tatuajului Vă va oferi dimineți fără griji pentru anii următori!

Când merită să faceți acoperire cu pulbere?

 • Dacă Vă străduiți să obțineți cele mai fine, naturale linii de machiaj permanent,
 • Dacă este necesar de armonizat culoarea sprâncenelor cu noua culoare a părului,
 • Dacă există dorința de a accentua conturul liniei sprâncenelor / buzelor, marginea ciliară,
 • Dacă există anumite dezavantaje – distribuție neuniformă a firelor de păr a sprâncenelor (umplerea golurilor), pufositate insuficientă, doriți să adăugați volum și culoare buzelor, dar fără a umple cu filleri (deosebit de important pentru doamnele mai în vârstă),
 • Dacă părul este predispus la decolorare și după soare excesiv, sprâncenele se pierd pe față.

Procedura implică o combinație de mai multe nuanțe, care vă permite să alegeți cea mai individuală imagine în funcție de tipul de culoare al clientului.

Cum lucrăm și de ce suntem siguri de rezultat?

Specialistă a Centrului de Medicină Estetică Holy Land, cosmetologul, Marina Vinogradova alege cel mai bun pentru clienții săi, și anume aparatul și pigmenții liderului mondial în mijloacele și echipamentele pentru machiaj permanent – Icolor (SUA).

Unul dintre motivele de bază pentru alegerea acestui brand special pentru muncă este un rezultat absolut previzibil chiar și în cele mai dificile situații. Textura și compoziția pigmenților vă permit să efectuați proceduri pe orice tip de piele și în orice zonă:

 • Tatuajul sprâncenilor,
 • Machiaj permanent al pleoapelor,
 • Tatuaj de buze.

O bază organică de apă-alcool cu ​​adaos de glicerină face ca pigmenții să fie absolut siguri, hipoalergenici și, datorită pH-ului fiziologic (aproape de 7), coloranții prind rădăcini foarte bine. Toate produsele Icolor sunt extrem de flexibile, prin urmare pigmenții sunt distribuiți uniform în piele, nu se răspândesc și oferă un rezultat stabil. Culorile coloranților nu migrează în nuanțe nedorite, astfel rezultatul procedurii este complet controlabil și previzibil atât pentru specialist, cât și pentru client.

Un alt criteriu important pentru alegerea preparatelor pentru machiaj permanent este indicatorii minimi de respingere a pigmentului și faptul că necesită o corecție minimă după vindecare.

A fost deja menționat mai sus, dar vreau să subliniez compoziția complet organică a produselor: coloranți minerali și absența oxidului de fier în compoziție. Mai mult, pigmenții conțin extract de hamamelis, care ajută la eliminarea umflăturilor, previne inflamația și înmoaie pielea.

Ultimul motiv pentru alegere este latura estetică a problemei. Paleta mărcii conține nuanțe de cea mai înaltă calitate. Cu toate acestea, dacă este necesar, culorile pot fi amestecate între ele pentru a obține exact tonul dorit.

Procedura de machiaj permanent are contraindicații? – Da.

 • Sensibilitate crescută,
 • Diabetul zaharat,
 • Reactii alergice,
 • invazii virale,
 • Boli infecțioase,
 • Hemofilie,
 • acnee activă,
 • Hepatită,
 • HIV.

Perioadele de sarcină și alăptare sunt considerate contraindicații relative, deoarece supratensiunile hormonale pot da o reacție neașteptată. De asemenea, părul gri nu este un bun punct pentru încercare a tehnicii de tatuaj cu efect de pudra. Este mai bine să acordați atenție altor opțiuni de corecție.

Este important să rețineți că tehnica de pudrare necesită o anumită pregătire.

De exemplu, cu câteva zile înainte de procedura dvs., ar trebui să evitați:

 • radiații UV, atât naturale, cât și artificiale (solar),
 • Orice băuturi alcoolice,
 • Orice băuturi și alimente cu cofeină.

Alcoolul, ca și cofeina, favorizează subțierea sângelui și, în același timp, duce la deshidratarea organismului, prin urmare, încetinește regenerarea. În caz contrar, în momentul procedurii, ichorul va ieși la suprafața. Acest lucru va complica munca meșterului și va interfera cu implantarea normală a vopselei.

Veți primi sfaturi și recomandări mai detaliate despre îngrijirea pielii înainte și după procedură la prima întâlnire personală cu excelentul nostru medic și meșterul.