Terapia botulinică la Clinica Holy Land

 

Râs, bucurie, iritare, mirare – toate acestea ne înconjoară în fiecare zi. Aceste emoții ne împodobesc viața de zi cu zi, dar de-a lungul anilor, își lasă și o amprentă pe piele, și nu întotdeauna cea mai frumoasă. Adâncimea ridurilor mimice, în primul rând, depind de structura individuală a scheletului muscular și a stilului de viață.

În cosmetologie se folosește un anumit tip de botox pentru zona feței, tipul A, care atacă impulsul nervos furnizat de la terminațiile nervoase la mușchi. Astfel, mușchiul nu se deformează și nici nu se atrofiează, cum le place multora să creadă, ci doar se relaxează și nu mai este atât de activ. Activitatea musculară se oprește, ridurile sunt netezite treptat, și chiar dacă are loc o mirare activă, nu se formează cute pe frunte.

– Toxina botulinică este o toxină, ceea ce înseamnă otravă? De ce, în general, acesta este folosit și nu este interzis?

– Alchimistul timpului său, Paracelsus a spus: „Toate medicamentele sunt otravă. Doza le face medicamente. „ Această expresie se potrivește perfect cu toxina botulinică preferată de cosmetologie. Când botoxul este injectat în scopuri cosmetice, se utilizează o doză mică de preparat, care este absolut sigură pentru organismul uman. Terapia cu botulinum în neurologie (de exemplu, injecțiile cu botox împotriva migrenei) se utilizează în doze mai mari. Un volum mic de toxină este administrat subcutanat și funcționează doar în locul injectării.

– Care sunt caracteristicile suplimentare ale unei injecții cu Botox?

– Cu această procedură, puteți rectifica nu doar activitatea musculară, ci și opri activitatea glandelor sudoripare, cu un fenomen atât de neplăcut precum hiperhidroza (hiperhidroza – transpirație excesivă). Această procedură se realizează în toate zonele în care există o mai mare acumulare de glande sudoripare. Injecțiile cu botox în palme și axile sunt nedureroase, în cazul unei sensibilități mărite la durere, specialiștii noștri tratează zona injectată cu un anestezic.

Ботулинотерапия в Holy Land

– Este adevărat că mușchiul după Botox se atrofiază complet?

– Nu, totul este în ordine cu mușchiul injectat, nu se atrofiează și nu își pierde capacitatea de 100%, noi doar îl ajutăm să se „odihnească” și să se relaxeze puțin. Desigur, acest lucru are legătură cu efectul de hipertonicitatea musculară. Prima procedură de administrare a botoxului este utilizată cel mai adesea pentru a elimina ridurile din jurul ochilor. Regiunea orbitală este una dintre primele zone în care apar riduri faciale mici, de aceea, cel mai adesea, procedurile de injecție cu toxină botulinică încep cu corectarea zonei din jurul ochilor. În clinica noastră, medicii-cosmetologi calificați, folosesc o tehnica competentă pentru introducerea toxinei botulinice, pe baza principiului „întregii fețe”. Adică, nu se relaxează doar o grupă musculară, ci complet, toată fața, creând o activitate armonioasă și moderată a suprafeței musculare, fără hipertonicitate.

– Mi-e foarte frică de durere. Procedura de administrare a botoxului este dureroasă?

– După cum am menționat deja, dacă există o sensibilitate mărită la durere, atunci specialiștii noștri vor folosi un gel anestezic pentru ameliorarea sensibilității în timpul procedurii. Injecțiile se efectuează cu ace foarte mai subțiri, care nu lasă amprente. Un indiciu al procedurii care a fost efectuată poate fi numai o mică papulă, care se absoarbe timp de o oră. Vânătăi și echimoze nu rămân.

– Ce preparat recomandați pentru prima procedură?

– Pentru a rezolva această problemă, medicul trebuie să examineze pacientul și în baza imaginii pe care a văzut-o, să facă alegerea unuia dintre preparate care va fi mai eficient. Până în prezent, preparatele precum Xeomin (Germania) și Disport (Franța) se manifestă cel mai bine. Diferența dintre aceste preparate este că Xeomin face față mușchilor activi mult mai bine și reliefează selectiv, lăsând expresia facială „în viață”. Este excelent pentru mușchii frunții, zona dintre sprîncene și treimea inferioară a feței. Disportul este excelent în tratarea hiperhidrozei, corecției zonei din jurul ochilor și hipertonicitatea mușchilor frunții. Cu toate acestea, toate problemele sunt rezolvate individual, la consultarea cu un medic-cosmetolog.

– De ce tocmai clinica Holy Land?

– Mulți ani de experiență și o mână ușoară (conform recenziilor clienților noștri) fac ca procedura de terapie cu botulinum să fie cât mai eficientă și confortabilă. Consultarea cu medicii noștri nu lasă nici-o urmă de îndoială că clinica Holy Land poate fi de încredere și că puteți reveni din nou.

Preparatele certificate și de înaltă calitate, medicii calificați și un rezultat strălucit fac posibilă găsirea clinicii unde puteți, fără îndoială, să opriți timpul în loc și să vă bucurați de propria perfecțiune.