Programul de reînnoire a pielii la Clinica Holy Land

 

Cosmetica profesională Holy Land are în arsenalul său produse pentru toate vârstele și tipurile de piele. Abundența de produse cosmetice permite fiecărui client al clinicii noastre să primească o îngrijire completă și individuală a pielii în salon, care poate fi completată cu îngrijirea competentă la domiciliu (la recomandarea cosmetologilor). Pe lângă o abordare individuală a fiecărui client, a fost dezvoltat un program de reînnoire a pielii care rezolvă o serie de probleme și este o metodă excelentă de prevenire a îmbătrânirii pielii. Acest program este potrivit mai ales celor care nu au posibilitatea să vină periodic la salon pentru proceduri de îngrijire a pielii, dar totuși vor să aibă grijă de sănătatea ei.

Programul include 7 proceduri care ajută la obținerea următoarelor rezultate, fără a cauza mari traume pielii:

 • Creșterea elasticității;
 • Îmbunătățirea culorii și texturii pielii;
 • Consolidarea rețelei vasculare și încetinirea progresiei rozaceei;
 • Reducerea modificărilor legate de vârstă.

Programul de reînnoire a pielii este eficient datorită utilizării peeling-urilor cu diferite concentrații de acizi și proceduri de reabilitare. Cel mai bine este să efectuați cursul de proceduri în sezonul rece, pentru a evita unele consecințe neplăcute precum sensibilitatea pielii reînnoite la razele UV (hiperpigmentare).

– Ce proceduri sunt incluse în program?

– Programul de reînnoire este conceput în mod ideal pentru orice tip de piele pe care deja apar primele semne de îmbătrânire. De asemenea, este eficient pentru corectarea uniformității culorii și reliefului pielii. Alinierea corectă a procedurilor nu determină pielea să simtă un stres suplimentar.

Programul include următoarele proceduri:

 1. Faza pregătitoare – este curățarea atraumatică a pielii. Curățarea presupune exfolierea de pe suprafața epidermei a celulelor moarte, astfel încât etapele ulterioare ale programului să manifeste eficiență maximă. Această curățare nu provoacă roșeață intensă și disconfort.
 2. După 5 zile, după pregătirea pielii pentru program, se efectuează procedura cu ingredientul principal sub forma de peeling ABR Premium Peel. Datorită combinației bogate de AHA + BHA + retinol, are loc exfolierea straturilor superioare ale pielii și ulterior penetrarea ingredientelor active din serul preparatului (extract de ceai verde, papaină, rodie, smochin, dovleac). În compoziție, puteți găsi, de asemenea, vitamina C sub două forme: L-ascorbină și ascorbil-fosfat de magneziu, care nu pot decât să ducă la întărirea rețelei vasculare, înnălbirea pigmentatiilor și o puternică protecție antioxidantă. După a doua procedură a programului, puteți observa un lifting puternic și o reduce a ridurilor mimicii.
 3. După 3 zile, este necesar să faceți procedura de reabilitare pentru a evita exfolierea crescută. Această etapă include o procedură de relaxare, folosind o serie extrem de eficientă pentru pielea sensibilă, cu o compoziție bogată: vitamina E, pantenol, extracte de plante (broccoli, lemn dulce, alun de vrajitoare), lizat de bifidobacterii. Reabilitarea va ajuta funcțiile interne ale pielii să se pregătească pentru următoarea procedură – exfolierea.
 4. ABR Premium Plus – îmbunătățirea efectului procedurii este obținut prin utilizarea a două peeling-uri în serie. Pregătirea pielii are loc prin exfolierea superficială cu Alpha Complex Rapid Exfoliator. Peelingul cu acizi fructiferi Alpha Complex contribuie la o penetrare ulterioară mai profundă a peelingului-ser. După procedură, sunt posibile senzații de constrângere și exfoliere, care pot fi eliminate la procedura de reabilitare obligatorie.
 5. Următoarea etapă este reabilitarea, care se realizează după 3 zile. În această etapă, este necesară calmarea pielii stimulate, cu semne de exfoliere. Procedura de reabilitare descrisă mai sus este repetată și completată cu tehnici clasice de masaj pentru o penetrare mai profundă a componentelor din seria produselor de hidratare și regenerare.
 6. Peste 7 zile după recuperarea pielii, se efectuează o procedură de peeling. Peelingul din seria Age Control Super-lift cu fitoestrogeni îmbunătățește efectul deja vizibil al „lustruirii” și al liftingului pielii. Compoziția gamei de produse este bogată în extracte de plante (spirulina, semințe de struguri roșii, alun de vrăjitoare, ceai verde), care sporesc drenajul limfatic și corectează fotoîmbătrânirea.
 7. Procedura finală se realizează după 7 zile. Include o combinație de peeling superficial din extracte de fructe și utilizarea unei linii de preparate pentru reabilitare. Datorită ultimei proceduri, efectul deja vizibil al programului de reînnoire a pielii este consolidat.

După trecerea programului propus, pielea devine vizibil mai elastică, mai netedă, ridurile sunt mai puțin vizibile, iar culoarea pielii este mai uniformă. Sinteza fibrelor de colagen și elastină este îmbunătățită și toate procesele metabolice funcționează normal.