Biorevitalizarea la clinica Holy Land

 

Fiecare dintre noi s-a gândit, cel puțin o dată, la cum v-a arăta la bătrânețe. Vom fi noi oare senzaționale și bine îngrijite, sau îi vom determina pe alții să numere ridurile pe fața noastră. Alegerea, desigur, ne aparține. Cosmetologia modernă oferă o gamă largă de proceduri, care pot ajuta pe orice doritor, să devină cea mai bună variantă a sa, chiar și la o vârstă înaintată. Alimentația incorectă, deshidratarea, obiceiurile nesănătoase și stresul sunt ceea ce ne înconjoară în fiecare zi. Însă anume acestea sunt principala amenințare pentru frumusețe și tinerețe. În ajutor vine cosmetologul, care vă poate sfătui asupra acelei proceduri magice, ce nu doar va oferi un aspect frumos și bine îngrijit, ci și va restabili procesele de deformare în fiziologia pielii.

Biorevitalizarea – o procedură de injecție și o modalitate excelentă de a prelungi tinerețea și de a hidrata pielea ,,din interior”. Biorevitalizanții certificați sunt capabili să rezolve probleme precum pielea uscată, culoarea palidă a feței, ridurile profunde și cele ale mimicii faciale, pigmentarea pielii feței și corpului, sau pur și simplu prevenirea îmbătrânirii pielii. Principalul ingredient al preparatului pentru biorevitalizare este acidul hialuronic.

– De ce principalul ingredient este acidul hialuronic? Ce mai este inclus în preparat?

– Acidul hialuronic este un polizaharid, unul dintre componentele principale ce menține aspectul tînăr al pielii. Cu alte cuvinte, este de neînlocuit. Sarcina sa principală este menținerea echilibrului de apă în țesuturi. La tineri, fibroblastele produc acid în cantități suficiente, datorită activității lor normale. Cu toate acestea, începând cu vârsta de 25 de ani, cantitatea de acid hialuronic produs de fibroblaste se micșorează, iar până la vârsta de 30 de ani, gradul de elasticitate al pielii scade. De aceea, vârsta cea mai frecventă a pacienților care doresc să se întoarcă la fosta „plenitudine” a pielii este de 30+ . Procedura de biorevitalizare face față minunat rolului de activator al procesului de sinteză a fibroblastelor de colagen și elastină, precum și a propriului acid hialuronic. Deoarece preparatul include hialuronatul de sodiu, care este deja prezent în organismul fiecărei persoane, este exclusă orice reacție alergică sau intoleranță la substanța activă. Pe lângă acidul hialuronic, preparatul mai contine vitamine, oligoelemente, aminoxilați, care intensifică efectul dorit al procedurii.

– Mi-e foarte frică de durere și injecții. Poate fi înlocuită biorevitalizarea cu o cremă cu acid hialuronic?

– Este o întrebare frecventă, care are o soluție! Multe creme și loțiuni care conțin acid hialuronic nu pot pătrunde adânc în derm. Datorită straturilor multiple ale pielii, nu este permisă trecerea moleculelor mari din cremă direct în derm. Cosmetologia prin injecție face față perfect acestei funcții. Folosind un ac steril subțire, pielea este perforată cu 1-2 mm, iar substanța activă a biorevitalizantul este injectată în straturile profunde ale pielii. Medicul-cosmetolog administrează preparatul prin tehnica papulară , ceea ce înseamnă că în urma procedurii se formează papule (vezicule subcutanate) pe suprafața pielii. Pentru cei care se tem foarte tare de durere, există vești grozave – este posibil să folosiți un gel anestezic! Lipsa sensibilității pielii la durere va face procedura mai confortabilă pentru pacient.
Pe lîngă tehnica papulară de injectare, în cosmetologia modernă există și biorevitalizarea cu laser, în care substanțele active sunt livrate într-un strat mai profund al pielii, sub influența radiațiilor de frecvență joasă. Cu toate acestea, toate detaliile și metodele de biorevitalizare sunt discutate la consultarea cu un medic-cosmetolog, care vă va ajuta să găsiți cea mai confortabilă soluție și cea mai eficientă pentru rezultatul dorit.

– Ce este mai bine: mezoterapie sau biorevitalizare? Care este diferența dintre aceste două proceduri?

– Două proceduri foarte asemănătoare, dar totuși cu diferențe evidente. Deja toată lumea are o idee generală despre ele – cele două „regine” ale cosmetologiei injectabile. Ele sunt, pe bună dreptate, unele dintre cele mai populare și solicitate proceduri, de vârstele cuprinse între 18 și 50+ ani. Citind pe Internet un număr foarte mare de articole, clienții nu pot înțelege de ce au nevoie în cele din urmă, deoarece procedurile sunt aproape aceleași.

Într-adevăr, metoda de administrare a preparatului este aceeași, dar diferența constă în compoziția mezoterapiei și a biorevitalizantului, în manifestarea efectului și în spectrul problemelor pe care le rezolvă. Biorevitalizare – tratament cu soluție de acid hialuronic, al cărui concentrație este de 1-3%. De aceea, efectul vizibil al biorevitalizării apare mult mai rapid – organismul este mult mai „prietenos” cu acest component, care este deja sintetizat în țesuturi. Biorevitalizarea ajută la problemele legate de deshidratare și scăderea elasticității pielii, precum și fotoîmbătrînirea. Procedura de biorevitalizare poate începe încă de la 25-30 de ani, când apare necesitatea de o hidratare mai profundă a pielii feței și gâtului.

Procedura de mezoterapie presupune injectarea în mezoderm a unui cocktail deja pregătit, care conține o concentrație de acid hialuronic de doar 0,5-1%. Cu toate acestea, mezoterapia are o gamă mai largă de tratament (acnee, pigmentare, căderea și fragilitatea părului, prolapsul și neelasticitatea țesuturilor moi, pielea uscată si sensibilă). Compoziția mezopreparatului este mai diversă. Pe lângă o cantitate mică de acid hialuronic, acesta poate conține: vitamine, minerale, fosfolipide, extracte de plante și animale, precum și acizi organici. Procedura de mezoterapie trebuie efectuată într-un curs complet, dar efectul apare puțin mai târziu decât în ​​cazul biorevitalizării. Mezococktail-ul are un efect cumulativ, ceea ce dă în final un rezultat îndelungat și durabil.

Două proceduri similare, dar diferite, care au câștigat încrederea pacienților noștri dragi. Cu toate acestea, în timpul consultării, cosmetologul vă va ajuta să alegeți procedura care va rezolva problema existentă.

– Ce contraindicații are procedura de biorevitalizare?

Deși biorevitalizarea este o procedură pe cît se poate de sigură, există totuși și o serie de contraindicații:

  • Boală acută sau cronică în locul unde se efectuează procedura;
  • Tumori maligne;
  • Perioada sarcinii și alăptării;
  • Diabet.

Contraindicațiile de mai sus sunt asociate cu o slăbire a sistemului imunitar al organismului. Odată cu introducerea biorevitalizantului, are loc formarea rezistenței anticorpilor la celulele străine. În legătura cu aceasta, procedura poate să nu-și facă efectul sau să apară complicații în urma ei.

– Oferă clinica Holy Land procedura de biorevitalizare?

– Da, desigur, procedura de biorevitalizare în clinica noastră este foarte populară. Noi lucrăm doar cu produse certificate și de înaltă calitate, care au câștigat titlul de „lider” în rândul preparatelor pentru biorevitalizare. De la începutul consultării cu cosmetologul și până la apariția efectului dorit, pacientul simte încredere deplină în legătură cu decizia luată, privind alegerea clinicii.

Grijă, iubire față de lucrul făcut și muncă de înaltă calitate – iată ce puteți întîlni în clinica Holy Land.