Reabilitarea intensivă la clinica Holy Land

 

Orice clinică cosmetologică dispune astăzi de o gamă largă de peeling-uri chimice, care fac față perfect problemelor atât de neplăcute precum pigmentarea, ridurile fine, acneea și porii dilatați. Toată lumea vorbește despre proprietățile minunate ale peeling-ului, dar nimeni nu spune cât de important este să acorzi atenție reabilitării pielii, ceea ce doar va spori efectul unei soluții chimice cu acizi.

– De ce este importantă reabilitarea și de ce este necesar să o facem?

– Întrucât procedura de peeling chimic creează o micro traumă barierei epidermice a pielii, după procedură, efectul edemului la locul peelingului, hiperemiei (înroșirea pielii datorită dilatării vaselor de sânge), mâncărime și senzația de „foc” pe suprafața pielii poate persista timp de o oră. Cosmetologul ar trebui să ajute pacientul să aleagă setul potrivit de produse cosmetice pentru îngrijirea pielii acasă. Îngrijirea la domiciliu joacă un rol imens în procesul de recuperare. Produsele cosmetice trebuie să conțină componente hidratante, calmante, dezinfectante, iar ieșirea din casă ar trebui să fie însoțită de o aplicare obligatorie a cremei de protecție solară pe pielea deteriorată (minim SPF-20). A doua zi după procedura de peeling, pacientul simte pielea uscată și deshidratată, iar în termen de 3 până la 5 zile poate apărea exfolierea pielii, urmată de îndepartarea activă a celulelor moarte. Anume în această perioadă este necesară realizarea procedurii de reabilitare, care va calma pielea, va crea condiții confortabile pentru procesul de regenerare a celulelor noi, precum și va ameliora starea psihologică a pacientului și îi va permite o viață socială normală.

– Ce preparate sunt utilizate pentru această procedură?

– Procedura de reabilitare intensivă și regenerare a pielii în clinica Holy Land se realizează folosind preparate pentru pielea sensibilă, predispusă la rozacee. Deoarece sensibilitatea pielii după peeling crește, trebuie să-i protejăm recuperarea. Consolidarea pereților vaselor sanguine în cazul unei forme ușoare de rozacee este, de asemenea, un obiectiv important al acestei proceduri. Pereții fragili și inelastici ai vaselor de sânge, de asemenea, se confruntă cu stresul după exfoliere,astfel principala sarcină a reabilitării sporite este consolidarea pereților capilarelor, protejarea pielii de factorii de mediu nocivi și creșterea abilităților regenerative ale celulelor tinere ale pielii.

Centrul de cosmetologie estetică Holy Land efectuează procedura de reabilitare a pielii după exfoliere, bazîndu-se pe linia de produse pentru pielea sensibilă și slăbită. Produsele conțin grupul principal de ingrediente – vitamina K (fitonadione) + vitamina E (tocoferol) + vitamina H (biotină). O combinație puternică de vitamine antioxidante vă permite să îmbunătățiți procesele metabolice ale pielii și respirația intracelulară, ceea ce are un efect benefic asupra capacității de reînnoire a celulelor pielii. Linia de preparate include, de asemenea, extracte de plante – aloe bio-activată (este aloe îmbunătățită cu polizaharide și aminoacizi), guazulen, ulei de măsline și migdale, calendulă, albăstrele, melisă, coajă de lămâie și pantenol. Aceste preparate înlătură perfect efectele secundare ale procedurii de peeling și vă permite să duceți un stil de viață obișnuit, fără a fi deranjată de exfolierea și senzația de etanșeitate a pielii.

– Dacă linia cosmetică pentru procedura de reabilitare întărește vasele sanguine, este posibilă utilizare constantă a acestor preparate pentru vindecarea rozaceei?

– Din păcate, vindecarea completă a rozaceei nu este posibilă, dar puteți întări eficient peretele subțire al vasului, lipsit de elasticitate și să opriți progresia ulterioară a bolii. Totul ar trebui să funcționeze într-un complex: nutriție adecvată, lipsa de obiceiuri proaste, stres minim în viața de zi cu zi, îngrijire adecvată la domiciliu și somn sănătos. Specialiștii Holy Land vă vor ajuta cu drag să alegeți produsele de îngrijire la domiciliu, care să mențină starea normală a oricărui tip de piele.

– Cum are loc procedura de reabilitare la centrul de cosmetologie estetică Holy Land?

– Experiența de ani de zile a specialiștilor noștri, nu ne permite să ne îndoim de eficacitatea înaltă a procedurii de reabilitare intensivă, după proceduri atât de traumatice, precum peelingul. Efectuarea unei consultări complete înaintea oricărei proceduri cosmetice este o etapă foarte importantă. La o consultație individuală, specialiștii noștri efectuează algoritmul întregii proceduri: ce urmări trebuie să fie așteptate, ce este contraindicat și ce este de dorit să faceți pentru a crește eficacitatea procedurii. După procedura de peeling, experții noștri recomandă cu insistență să vizitați o procedură suplimentară de reabilitare, care accelerează procesul de vindecare și elimină apariția reacțiilor adverse. Reabilitarea intensivă este cât se poate de confortabilă. În timpul procedurii, sunt practicate tehnici de masaj, cu utilizarea preparatelor care restabilesc stratul de barieră a pielii.

Atmosfera plăcută, procedura confortabilă și grija specialiștilor noștri dau naștere la o atitudine pozitivă și dorință de a reveni din nou la clinica Holy Land!