Plasmoterapia facială sau terapia PRP în clinica Holy Land

 

– Este posibil să fac un medicament miraculos fără a fi un chimist tehnolog sau cosmetologist, care să îmbunătățească calitatea pielii mele?

– Dacă aveți sânge, atunci da, sigur că puteți!

O procedură care nu este inferioară mezoterapiei sau biorevitalizării, dar, în același timp, include o substanță care se află în corpul oricărei persoane – terapia cu plasmă. La baza acestei terapii excelente este tratamentul și corectarea imperfecțiunilor pielii cu ajutorul propriei părți lichide din sânge – plasmă. Voi, ca să spunem așa, sunteți propriul dvs. donator al unui depozit de substanțe bogate în factori de creștere, care vor face față perfect fenomenelor precum acneea, cicatricile, dermatita, petele post acneice și fotoîmbătrânirea.

– Cum să înțelegem acest lucru – pentru sine un donator?

– Foarte usor! Procedura de terapie cu plasmă nu este mai dureroasă decât o prelevare de sânge pentru o analiză generală. Singura diferență este că mai apoi sângele va fi supus centrifugării, iar plasma separată va fi introdusă direct în piele. Datorită plasmei îmbogățite cu factori de creștere, are loc o reînnoire puternică a celulelor pielii și o sinteză sporită a fibroblastelor (acele proteine ​​care sintetizează colagenul și elastina ).

După procedură, puteți observa o elasticitate crescută și hidratare a pielii, strălucire, îngustarea porilor și normalizarea glandelor sebacee. Pentru persoanele care suferă de dermatită sezonieră și deficiență de vitamine, vestea bună este că această procedură îmbunătățește imunitatea pielii, ceea ce îmbunătățește rezistența organismului la factorii externi și interni.

-Unde mai puteți întîlni această procedură?

– Plasmoterapia este foarte populară și în neurologie. Datorită auto-întineririi poate fi regenerată funcționarea normală a articulațiilor, a celulelor cartilaginoase, a fluidului intraarticular și a țesutului osos. Datorită terapiei cu plasmă în neurologie, se pot obține rezultate precum, ameliorarea spasmului muscular, întărirea acestora, creșterea fluxului de mișcare, îmbunătățind astfel calitatea vieții.

– Cine nu are voie să facă această procedură?

– Această procedură, la fel ca toate celelalte procedure injectabile, are o serie de contraindicații. Nu este recomandat să se efectueze terapie cu plasmă pentru persoanele care suferă de:

• Boli infecțioase acute;
• Boli de sânge;
• Reacții alergice la anticoagulante;
• Dereglarea coagulării sângelui.

– Ce este plasmoterapia PRGF și cum este diferită de obișnuit?

-Plasmoterapia PRGF (Plasma Rich in Growth Factors), sau plasmoterapia Endoret, este o procedură actualizată (din anul 1995), care separă, concentrează și extrage proteinele restauratoare. Procedura Endoret își demonstrează abilitățile sale mult mai rapid decât plasmoterapia convențională, ceea ce o face mai solicitată. Clinica Holy Land oferă, de asemenea, această terapie plasmatică avansată.

– Care sunt avantajele acestei proceduri?

– Principalul avantaj este biocompatibilitatea absolută, absența unei reacții alergice și efectul vizibil. Substanța plasmatică care conține factori de creștere, proteine ​​(albumină, globulină și fibrinogen), minerale și vitamine se manifestă excelent în procesele de sinteza interne ale pielii, normalizează funcționarea legăturilor polipeptidice. Datorită acestor sinteze, puteți observa o îmbunătățire a calității pielii faciale, o scădere a ridurilor faciale de expresie, a acneei, a roșeței, uscăciunii și chiar a pierderii părului.

– Cât de mult sânge este necesar pentru procedură și cum decurge pregătirea plasmei?

– În timpul acestei proceduri, nu este prezent doar medicul cosmetolog, ci și o asistentă medicală, calificată la cel mai înalt nivel. Ea este cea care extrage 20-40 ml de sânge venos, folosind tuburi vid care conțin un anticoagulant. În continuare, tuburile sunt plasate într-o centrifugă specială pentru a separa plasma activă de restul sângelui. Apoi are loc introducerea aceleiași plasme active direct în piele. Pentru a discuta numărul de proceduri și intervalele dintre ele, este necesară o consultare completă cu un cosmetolog.

– De ce plasmoterapia în clinica estetică Holy Land?

– Deoarece pentru efectuarea acestei proceduri, avem absolut totul – de la aparatul de centrifugare și asistenta medicală, până la mâinile pricepute ale unui medic cosmetolog experimentat.

Calitatea înaltă a clinicii Holy Land și atmosfera plăcută ne oferă potențialul de a ne îmbunătăți și de a merge doar înainte!