Masaj la clinica Holy Land

 

Masajul facial astăzi este un lider printre procedurile preventive din clinicile estetice. Masajul este iubit pentru oportunitatea de a vă relaxa, a vă ordona gândurile și a vă îmbunătăți calitatea pielii. Deasemenea, această procedură este îndrăgită de cei care se tem foarte mult de injecții, dar totuși vor să vadă efectul întineririi în oglindă.

– Ce tipuri de masaj există?

– Dacă să identificăm principalele metode terapeutice care acționează asupra pielii și mușchilor feței, atunci putem distinge:

  • Metode tehnice
  • Manuale

Metodele tehnice și manuale, fără îndoială, și-au câștigat dragostea în rândul clienților, dar există totuși o diferență între ele.

-De ce sunt atât de bune masajele tehnice?

– Masajul facial tehnic este iubit datorită unui efect mai profund asupra anumitor probleme și trăsături ale pielii. Indiferent dacă este vorba despre o tehnică laser, microcurent, ultrasunete sau unde de lumină – totul pătrunde mult mai adânc și funcționează mai eficient.

Deci, să analizăm cele mai populare metode tehnice pentru masaj:

  • Masajul LPG – aici se acționează asupra pielii cu o duză specială cu vacuum, unde pliul pielii este tras și apoi prelucrat cu ajutorul rolelor motorizate. Astfel, se lucrează activ țesutul muscular și stratul de grăsime subcutanat al pielii.
  • Masajul cu ultrasunete – principiu de bază al acestei metode este de a acționa asupra pielii cu unde de o anumită frecvență, care la rândul său îmbunătățesc metabolismul intern al celulelor și procesele regenerative ale piele.
  • Masajul vacuum – cu ajutorul unei duze speciale și aplicarea unei presiuni negative, se întâmplă lucruri cu adevărat minunate: un puternic drenaj limfatic al feței, eliminarea cearcănelor de sub ochi, prelucrarea activă a zonelor cu probleme (riduri din jurul ochilor, pliuri nazolabiale, riduri de pe frunte și gât) poate reduce semnificativ adâncimea acestora.

 

– Dacă metodele tehnice sunt atât de bune, în ce câștigă masajele manuale?

– Metodele manuale nu cedează în fața celor tehnice, deoarece căldura mâinilor pricepute ale cosmetologului devine de multe ori mai eficientă decât orice dispozitiv. Desigur, aceasta are legătură cu încrederea nemărginită în cosmetologul preferat, dar frumusețea tehnicilor masajului manual de astăzi vă permite să înlocuiți metodele injectabile și cele cu un dispozitiv, cu masajul manual clasic.

Unele dintre cele mai eficiente:

  • Masajul de drenaj limfatic – mișcările netede și blânde ale mâinilor specialistului produc prin piele un avans lent al limfei stagnante către nodurile de drenaj limfatic. Deja după prima procedură, puteți observa un drenaj limfatic evident al feței, o scădere a tumefierii, un aspect mai proaspăt și mai odihnit.
  • Masajul spaniol, numit Chiromasaj – are un efect profund nu numai asupra mușchilor și fibrelor, ci și asupra sistemului nervos. În timpul procedurii de Chiromasaj are loc o relaxare completă, care afectează în mod direct calitatea pielii noastre. În timpul relaxării complete, esteticianul prelucrează mușchii feței și gâtului, îmbunătățind în același timp fluxul de sânge și limfă.
  • Masajul japonez Kobido – este cea mai veche tehnică de masaj, care și-a păstrat importanța până în zilele noastre. Masajul Kobido poate fi numit pe bună dreptate masaj miofacial. Datorită mișcărilor destul de active cu elemente smulse, se produce un masaj cu efect puternic de tonifiere, care întărește ovalul feței.
  • Masajul de relaxare – este una dintre cele mai îndrăgite tehnici pentru cei care suferă de oboseală cronică, insomnie, stres prelungit și pentru cei care doresc să se relaxeze cel puțin câteva ore. Sarcina principală este de a elimina crampele și blocajele musculare și de a îndepărta stresul psiho-emoțional.

– Care masaj facial este cel mai potrivit pentru femeile însărcinate?

– Pentru doamnele ce sunt în așteptarea unui bebeluș sunt potrivite masajele relaxante, ce creează o stare de spirit pozitivă și odihnită. În niciun caz nu sunt utilizate tehnici cu smulgere sau metode dureroase.

– Masajul acasă este la fel de eficient ca într-un salon?

– Există mișcări speciale de masaj, care se pot repeta cu ușurință acasă, aplicând un ser sau cremă. Astfel, puteți avea un efect atât asupra mușchilor, cât și o absorbirea mai profundă a substanței active. În clinica noastră, specialiștii vă vor învăța cu drag mișcările de bază ale masajului, care se pot repeta cu ușurință acasă, dar, desigur, nu ar trebui să vă așteptați la un miracol de la un astfel de masaj. În timpul procedurii, cosmetologul este în poziția exactă, în care poate prelucra mușchii feței și gâtului cât mai eficient.

– De ce aleg oamenii masajul la clinica Holy Land?

– În primul rând, specialiștii noștri sunt într-un proces constant de îmbunătățire a abilităților, în domeniul tehnicilor de masaj (și nu numai). În al doilea rând, masajul se realizează folosind o mască sau o cremă activă, care îmbunătățește nu doar starea mușchilor, ci și a pielii. După procedură, vom servi cu plăcere clienții noștri dragi, cu un ceai delicios sau cafea, care, pe lângă masaj, vă va crea o stare de spirit excelentă și o dispoziție bună.