Peeling facial la clinica Holy Land

 

Sunteți deacord cu faptul, că în zilele noastre este extrem de dificil să ne imaginăm viața fără internet? În special când apare întrebarea ,,Există oare vre-o metodă care să-mi reînnoiască pielea feței?”, atunci apelăm după ajutor la Google. Chiar de la primul articol v-or fi descrise proprietățile miraculoase ale peeling-ului chimic, iar a doua zi cititorul va fi deja la ușa centrului cosmetologic și va cere exfolierea profundă a tenului, pentru reginerarea pielii. Noi cu drag o să vă răspundem la toate întrebările referitoare la îngrijirea profesională a tenului, cu ajutorul acestei metode minunate.

-Peeling-ul chimic – include acizi, atunci înseamnă că provocați intenționat arsură pielii? Nu este acest lucru periculos?

-Dacă preparatele ce conțin acizi sunt calitative și alese corect, ele nu doar sunt inofensive, dar au și efect maximal eficient! Microarsura pielii este o stimulare a procesului de reînnoire a pielii , sporește sinteza de colagen și elastină, crește nivelul de hidratare a pielii. În urma îndepărtării celulelor moarte, se formează altele noi și tinere, de aceea recomandăm această procedură celor care suferă de pete stagnante post-acnee, cicatrici, riduri fine și pori dilatați.

-Exfolierea se face doar după apariția ridurilor?

-Compoziția modernă a peeling-ului permite rezolvarea unui șir de probleme, nu doar a celor legate de apariția ridurilor. Holy Land este dotat cu peeling-uri extrem de eficiente, atât pentru pielea tânără cât și pentru cea cu tendință de îmbătrânire.

Pentru pielea tânără, predispusă la acnee, pori dilatați și producție crescută de sebum, peeling-ul nostru cu complex multifruit + retinol este perfect.

Pielea îmbătrânită, care necesită o sinteză sporită a fibroblastelor, poate vedea un rezultat minunat după serul nostru peeling, care deja după prima procedură „reînvie” pielea obosită și atonică. După o consultare completă, specialistul elaborează o procedură individuală pentru fiecare client, care include pregătirea în etape a pielii pentru exfoliere și reabilitare ulterioară.

-Care peeling este cel mai eficient împotriva problemelor pielii?

-Este una dintre cele mai frecvente întrebări care necesită un răspuns detaliat. Dacă te uiți la structura anatomică a pielii, atunci vom vedea bogata ei „lume interioară” și multiple straturi. Pielea este un organ foarte inteligent și organizat, care este împărțit în 3 straturi principale: epidermă (este partea superioară, pluristratificată a pielii, care îndeplinește funcția de barieră), dermul (situat sub epidermă, conține capilare și fibre care creează învelișul) și cel mai jos strat – hipodermul (constă în principal din lobuli grași).

Peeling-urile sunt clasificate în funcție de gradul de penetrare în diferite straturi:

  1. Peeling superficial – foarte iubit de toată lumea pentru curățarea lui delicată a pielii de celule moarte, care din când în când au nevoie de exfoliere. Acizii nu pătrund mai adânc decât stratul superficial al pielii și nu afectează celulele vii. În clinica noastră, cel mai adesea procedura începe cu aplicarea unei soluții de acid de suprafață, deoarece datorită eliminării celulelor moarte, există o penetrare mai profundă a componentelor active care vor fi aplicate în timpul procedurii. Peeling-ul superficial este, de asemenea, o soluție ideală pentru pregătirea pielii pentru un curs de proceduri sau o procedură individuală pentru a menține un aspect bine îngrijit al pielii.
  2. Peeling mediu – de asemenea, este foarte iubit, dar cu el ar trebui să fim mai atenți, deoarece sunt afectate atât celulele moarte, cât și celulele vii. În timpul procedurii, se utilizează un procent mai mare de acizi, care rezolvă probleme mai evidente (cicatrici, pigmentare, acnee), decât doar exfolierea celulelor moarte.
  3. Peeling profund – se efectuează cu soluție fenolică și afectează celulele întregii epiderme și parțial dermul. Din fericire, acest tip de peeling nu mai este relevant datorită traumelor excesive la nivelul pielii și unei reabilitări îndelungate.

Alegerea peeling-ului este determinată la consultarea cu un cosmetolog, care lucrează cu preparate certificate. Atunci când comunicați cu cosmetologul, este necesar să indicați clar rezultatul dorit și intoleranțele individuale, deoarece începând de la aceasta se va elabora componența procedurii.

Пилинг в Holy Land

-Ce tipuri de peeling-uri există?

-Medicina estetică este recunoscătoare pentru o astfel de invenție, precum peeling, pentru capacitatea sa de a curăța pielea eficient și rapid, funcționând atât la nivel profund cât și superficial. În legătură cu o asemenea pasiune, se dezvoltă noi tipuri de curățare a pielii:

  • Chimic (cel mai comun tip, are în arsenalul său peelingul de migdale, cunoscut de toată lumea, popularul BioRePeelCl3 bifazic, peelingul enzimatic, cu acizi din fructe, peelingul TCA și multe altele).
  • Mecanic (particulele abrazive din componența unui produs cosmetic, care îndepărtează mecanic impuritățile și celulele moarte ale pielii). Acest tip de peeling poate include, de asemenea, microdermabraziunea cu diamant și periaj, care se face cu ajutorul unui aparataj special.
  • Cu ultrasunet – presupune curățarea celulelor moarte ale pielii folosind unde ultrasonore și o spatulă specială.
  • Peeling cu laser cu carbon se realizează cu ajutorul nanogelului pe bază de carbon, care este aplicat pe suprafața pielii și prelucrat de un fascicul laser. Sub influența unei temperaturi ridicate a laserului, particulele de dioxid de carbon „explodează” alternativ cu o celulă moartă a pielii.

-În ce timp al anului este mai bine de efectuat un curs de proceduri cu exfoliere?

-Procedura, care implică exfolierea stratului cornos, trebuie efectuată în sezonul rece, atunci când sunt mai puține zile însorite. Momentul ideal este sezonul ploios al toamnei, când razele UV nu vor irita pielea reînnoită, ce are o sensibilitate crescută la lumina soarelui. După procedura de peeling facial superficial sau mediu în sezonul însorit, este probabil să apară pigmentarea, care este foarte greu de corectat. De aceea, vă recomandăm să folosiți protecție solară nu numai după această procedură, ci și pe tot parcursul anului.

-Cum are loc procedura de exfoliere la clinica Holy Land?

-Având în vedere ritmul modern al vieții clienților noștri, ne dăm seama cât de important este să arăți mereu minunat. Procedura dezvoltată a peeling-ului în clinica Holy Land, cu reabilitare ulterioară, vă permite să duceți un stil de viață obișnuit, fără a vă izola în așteptarea unei recuperări complete a pielii. După procedură, specialiștii noștri vă vor oferi toate recomandările necesare cu privire la îngrijirea competentă a tenului la domiciliu și vă vor ajuta la selectarea produselor necesare Holy Land.