Curățarea facială la Clinica Holy Land

În lumea contemporană, nu există nicio persoană care să nu știe ce este curățarea facială într-un salon cosmetologic. Cineva merge la această procedură o dată pe lună, cineva o dată pe an, iar cineva doar știe despre existența ei, dar totuși nu a îndrăznit să viziteze un cosmetolog pentru a face o curățare. Pentru a vă spune totul despre curățarea feței, vom încerca să ne bazăm pe întrebările frecvente ale clienților noștri dragi, care și ei s-au temut odată să vină la această procedură, dar, după ce au văzut un rezultat strălucit, au dat deoparte toate îndoielile și au devenit vizitatorii noștri permanenți la clinica Holy Land!

– Ce tipuri de curățare există și ce fel de curățare facială este mai bine de făcut?

– Cosmetologia este una dintre cele mai dezvoltate industrii. Împreună cu ea, s-a dezvoltat și cea mai populară procedură, de curățare a feței. Puteți întâlni astfel de tipuri de curățare, cum ar fi:

 • Curățare cu ultrasunete
 • Curățare mecanică sau manuală
 • Curățare combinată
 • Curățare cu vacuum
 • Curățare atraumatică
 • Curățare cu laser
 • Curațare chimica

Vom vorbi pe scurt despre fiecare tip de curățare și vom evidenția diferențele dintre metoda noastră de curățare profundă a feței și restul.

Curățarea cu ultrasunete – presupune curățarea suprafeței pielii de celulele moarte și impurități, datorită vibrațiilor ultrasonice și gelului keratolitic pentru curățarea feței. De ce să nu te aștepți la un miracol de la acest tip de curățare? Deoarece comedoanele și elementele inflamatorii profunde rămân pe loc, iar efectul poate fi comparat cu curățarea minuțioasă obișnuită la domiciliu.

Curățarea mecanică sau manuală a pielii feței – este cea mai eficientă și căutată metodă care curăță pielea de toate elementele vizibile și invizibile. Datorită acestui tip de curățare, este posibilă stoparea temporară a proceselor inflamatorii apărute la nivelul pielii, eliminarea comedoanelor, miliei și altor elemente profund localizate. Această metodă de curățare este ideală pentru acele persoane, la care sistematic apar elemente inflamatorii, iar pielea are nevoie de o curățare minuțioasă a porilor de punctele negre.

Curățarea combinată – este o metodă destul de comună și eficientă de curățare a pielii, care implică 2 sau mai multe metode de curățare profundă a pielii. Poate combina curățarea mecanică a feței și curățarea manuală, curățarea uscată și cea vacuum, etc. Metoda data este bună, deoarece combinarea a 2 metode ce se completează reciproc, duce la curățarea la un nivel mai profund a pielii.

Curățarea cu vacuum – este curățarea cu o duză specială, cu presiune negativă în interior, care „absoarbe” celulele epiteliale moarte și comedoanele. Cunoscînd structura anatomică a pielii și a vaselor sanguine, putem înțelege cât de distructivă este această tehnică pentru persoanele care au pielea sensibilă. Dar ce sa mai zicem de persoanele care au rețeaua vasculară pronunțată. Într-un cuvânt – o procedură foarte traumatizantă și eficientă selectiv.

Curățarea atraumatică a feței – dacă am putea-o numi într-un cuvânt, cea mai iubită curățare, atunci anume așa s-ar fi avut numit. De ce? Pentru că este absolut nedureroasă, și chiar mai mult de atît … o procedură liniștitoare, care nu are în protocolul său acțiuni de penetrare a pielii. Iar după curățarea atraumatică, fața arată foarte proaspătă, strălucitoare și sanatoasă. Cu toate avantajele, există și un mic „dar” – acest tip de curățare este potrivită pentru cei cu tenul normal și combinat, fără probleme evidente. Și dacă totuși vreti să aveți acest tip de ten, curățarea atraumatică poate fi repetată cu un curs intensiv de 1 dată în 2 săptămâni.

Curățare cu laser – din denumire se poate presupune deja că această metodă de curățare va fi efectuată folosind un dispozitiv laser cu un fascicul special reglat cu intensitatea necesară. Cu ajutorul unui fascicul ridicat de temperatură, celulele vii sunt curățate de celule exfoliante, ceea ce reduce la minimum durerea în timpul procedurii. O intensitate mai mare a laserului este utilizată atunci când șlefuim pielea de urmele post acneice și cicatrici.

Curățare chimică – se realizează prin aplicarea pe piele a unei soluții chimice speciale care rupe legăturile dintre celulele moarte și cele vii. Datorită compoziției cu greutate moleculară mică a soluției, are loc pătrunderea profundă a acesteia, urmată de exfolierea pielii și desprinderea celulelor moarte. Cel mai adesea, această metodă este combinată cu curățarea cu aparataj sau curatarea mecanică a feței.

În ceea ce privește problema celei mai eficiente curățări faciale, totul este pur individual și fiecare metodă își așteaptă timpul potrivit după consultarea amănunțită cu un specialist, care vă poate furniza un document despre educația sa de profil în domeniul medicinei estetice.

– Ce curățări faciale sunt oferite de către clinica Holy Land?

– Datorită faptului că produsele de machiaj profesional Holy Land, au o acțiune largă asupra oricărui tip de piele, orice problemă și vârstă, specialiștii noștri pot crea o procedură de curățare absolut individuală pentru client. Există sensibilitate și rozacee, dar în același timp este nevoie de curățare a punctele negre și acneei? Noi vă putem ajuta și, în același timp, să nu dăunăm vaselor fragile. Curățarea facială în timpul sarcinii și alăptării? Noi cu drag, ajutăm eficient femeile care se afla în această perioadă minunată. Regula de bază este să fii cât mai cinstit și să nu ascunzi adevărul de la un cosmetolog care, atunci când dezvoltă un tratament, se bazează pe datele individuale ale pacientului.

Curățarea facială

Noi oferim:

 • curățarea profundă a feței printr-o metodă mecanică, așa-numita curățare în 10 pași a feței cu produse cosmetice Holy Land;
 • curățare facială neinvazivă, o metodă de curățare mai blândă, fără înroșirea vizibilă a pielii.

– Cum să procedezi atunci cînd ești însărcinată și ai nevoie de exfoliere și curățarea feței?

– Așa cum am menționat deja, Holy Land dispune de diferite game cosmetice, pentru orice problemă referitoare la aspectul tenului. Desigur, mamele care sunt în așteptarea unui bebeluș sau cele care alăptează, deasemenea doresc să arate minunat, așa că în clinica noastră puteți, fără teamă, să faceți procedura atraumatică pentru curățarea feței, fără utilizarea medicamentelor cu retinol. La fel de potrivite ar putea fi curățarea enzimatică și cea fermentativă, care sunt cele mai eficiente pentru hiperkeratoză sau punctele negre de pe nas, bărbie și frunte.

– Cât durează o procedură de curățare facială?

– Deoarece o curățare completă a feței în clinica noastră implică adesea o metodă combinată (exfoliere + tehnica manuală), procedura poate să dureze de la 1,5 la 2 ore.

– De la ce vârstă se poate de efectuat curățarea?

– Această întrebare este, de asemenea, foarte individuală, dar răspunsul este universal – atunci când este nevoie. Și această nevoie apare odată cu secreția crescută de sebum, adică în perioada adolescenței. Avem o procedură de curățare facială pentru adolescenți, care implică același protocol ca și atunci când curățați acneea. Aceasta este curățarea mecanică profundă, cu încălzirea țesuturilor pielii și extragerea ulterioară a comedoanelor din conductele glandei sebacee.

– Există curățare facială pentru bărbați?

– Desigur! Aceasta este una dintre cele mai solicitate proceduri în clinica noastră! Stresul, ecologia slabă, sportul, alimentația incorectă și lipsa unei îngrijiri adecvate la domiciliu lasă o amprentă vizibilă pe pielea bărbaților, sub formă de hiperkeratoză, pori înfundați și dilatați. Curățarea facială lunară la bărbați, înlătură aceste probleme și normalizează funcțiile interne ale pielii.

– De ce să efectuăm curățarea facială anume în clinica Holy Land?

– Pentru a răspunde la această întrebare, trebuie doar să enumerați următoarele date despre noi:

 • produse cosmetice israeliene de înaltă calitate și originale
 • proceduri concepute individual numai pe produsele cosmetice Holy Land
 • specialiști calificați și cu experiență
 • consultație individuală și gratuită pentru orice procedură
 • selecția de îngrijire eficientă la domiciliu

Dacă alegeți o îngrijire de calitate și competentă, atunci alegeți-ne!