Corecția treimei mijlocii a feței la clinica Holy Land

 

Astăzi nu veți surprinde pe nimeni cu mărirea buzelor sau capacitatea de a relaxa mușchii prea activi cu toxina botulinică. Dar cosmetologia nu s-a oprit doar la asta! Există oportunitatea de a vă schimba radical aspectul exterior: să adăugați tonicitatea necesară feței , să armonizați trăsăturile și să reveniți la prospețimea sa anterioară, dar în același timp să nu „treceți pe sub cuțitul teribil” al unui chirurg plastician. Și toate acestea pot fi făcute la un cosmetolog, în cel mai scurt timp posibil și fără reabilitare!

Conturul estetic al ovalului feței cu umpluturi este într-adevăr o procedură minunată, deoarece la final pacientul are ocazia:

  • Să arate cu 10-15 ani mai tânăr;
  • Să-și suplinească volumul pierdut;
  • Să se bucure din nou de reflectarea din oglindă.

– Unde este această „treime mijlocie a feței” și de ce își pierde frumusețea?

– Treimea medie a feței – este acea zonă pe care o analizăm atunci când comunicăm cu interlocutorul nostru. Treimea mijlocie a feței este localizată în zona ochilor, pomeților și pliurilor nazolabiale. Anume această parte este cea mai atractivă la vârsta fragedă, când țesuturile au volumul maxim (datorită grăsimii subcutanate), structura osoasă este intactă, iar ptoza gravitațională încă nu a atins fața tânără și minunată. Din păcate, acest lucru nu durează o veșnicie. La un moment dat, apare subțierea grăsimilor subcutanate, urmată de căderea țesuturilor mai superficiale și, în consecință, avem pliuri nazolabiale profunde, căderea colțurilor exterioare ale ochilor și sprâncenelor, obraji plați, vânătăi și prăbușirea colțurilor buzelor. Toate acestea împreună, arată o imagine a unei persoane foarte obosite și triste. Și aceasta este doar o pierdere de volum! Decalcifierea țesutului osos al craniului agravează întreaga situație, ceea ce face ca zona ochilor să fie scufundată. De asemenea, tonusul muscular se pierde, ceea ce nu poate face față gravitației și prolapsului puternic de țesut.

Modelarea pomeților cu umpluturi este potrivită nu doar pentru cei care s-au confruntat deja cu modificări legate de vârstă, dar și pentru tinerii care nu au primit de la natură un cadou sub formă de pomeți voluminoși și înalți. Procedura de modelare a treimii medii a feței este populară în special în rândul persoanelor cu aspect slav, deoarece îmbătrânirea medie începe tocmai din zona ochilor, pomeților și pliurilor nazolabiale.

– Care sunt tipurile de corecție a treimii medii a feței?

– Există mai multe tipuri de corecții, dar noi le vom selecta pe cele principale și cele mai eficiente.

  1. Modelarea treimii medii folosind o umplutură de gel pe bază de acid hialuronic. Datorită faptului că acidul hialuronic este sintetizat de corpul nostru, sunt excluse orice reacție inflamatorie și complicații în urma procedurii. Se manifestă perfect în corecția țesuturilor moi și a ridurilor profunde. Este biodegradabil în organism, de la șase luni până la un an.
  2. Corecția folosind o umplutură pe bază de hidroxiapatită de calciu. Această substanță, la fel, nu este străină organismului uman, deoarece hidroxiapatita de calciu este prezentă în oase și smalțul dinților. Se comportă perfect după introducere, păstrează forma și modelează un relief uniform. Avantajul utilizării sale este stimularea suplimentară a sintezei de colagen și elastină. Se descurcă excelent cu problema pomeților fără formă și a maxilarului inferior subdezvoltat. Se păstrează în corp până la doi ani.
  3. Lifting-ul facial cu fire – dacă metodele anterioare de modelare a feței pot fi efectuate fără anestezie, atunci firele de ridicare a țesuturilor moi sunt introduse întotdeauna sub anestezie locală. Principiul de funcționare a firelor este următorul: firele biodegradabile din caprolactonă și acid polilactic sunt injectate subcutanat într-un anumit unghi. Pe fire există „zimți” mici , care în timpul biodegradării materialului vor crea o ridicare maximă a pielii. Procedura nu este cea mai plăcută și nedureroasă, prin urmare, necesită o pregătire îndelungată și o susținere morală a pacientului pentru procedură. Valabilitate – 2,5-3 ani.

Fiecare metodă are propriile sale caracteristici și indicații, prin urmare, înainte de a vă decide la o procedura de corectare a treimii medii a feței, este necesar să treceți un consult la un medic-cosmetolog.

– Am văzut pe internet că, în timpul corectării treimii medii a feței, se introduce în piele un ac uriaș. Aceasta nu doare?

– Aveți dreptate, procedura nu este asemeni unui masaj relaxant, dar nici nu aduce dureri puternice. Ideea este că introducerea medicamentului nu se realizează cu un ac ascuțit, așa cum poate părea, ci cu o canulă. Canula – un ac flexibil cu capăt rotunjit, dimensiunea variază de obicei de la 25-50 mm (în funcție de zona de injectare). Preparatul este eliberat dintr-o mică gaură a acului, care este situată la baza părții rotunjite. Datorită capătului rotund și îngroșat al acului, nu se produce ruperea țesutului subcutanat, ci expansiunea lui și introducerea preparatului în spațiul rezultat. Canula se mișcă la nivelul țesutului subcutanat, alunecă lent și nu rupe capilarele mici și nervii, ceea ce face procedura cât mai sigură. Canula intră în piele cu ajutorul unei micro-puncții făcute în mod deliberat cu un ac și aceasta este singura parte dureroasă a procedurii. Chiar și după procedură, pacientul nu simte disconfort, există doar o hiperemie ușoară în zona de injectare și edem, care dispare în 24 de ore.

– Cum are loc procedura de corectare a treimii medii a feței la clinica Holy Land?

– Procedura se realizează rapid, eficient și cu durere minimă! Clinica Holy Land a fost una dintre primele din Moldova care a demarat procedura de corectare a treimii medii a feței.

Experiența bogată a medicilor noștri, ajută deja de mulți ani la armonizarea trăsăturilor pacienților și la oprirea vremii în loc, chiar și pentru puțin timp.

Lasă un comentariu