ALPHA-BETA & RETINOL – acizi din fructe + vitamina A

 

Pielea noastră are nevoie de retinol pentru funcționarea normală a tuturor componentelor sale, începând cu cel mai profund strat al pielii (stratul bazal), și finisând cu cel mai superficial (stratul cornos). În combinație cu acizii AHA și BHA, retinolul se manifestă de câteva ori mai puternic și pătrunde mult mai adânc, fapt care nu poate să nu influențeze elasticitatea și umiditatea pielii. Întregul complex de acizi, îmbogățit cu retinol este prezentat în seria noastră populară de produse ALPHA-BETA & RETINOL.

Grupurile de acizi adunate la un loc sunt diferite, dar și foarte importante. Ele se descurcă de minune cu rolul lor de „regulatori” ai tuturor funcțiilor și sintezelor interioare. Vorbim despre acizii AHA și BHA, sau acizii alfa și beta. Acizii alfa sunt destinați pentru pielea uscată și sensibilă deoarece sunt solubile în apă, iar acizii beta normalizează la perfecție secreția glandelor sebacee și elimină hiperkeratoza datorită faptului că sunt solubili în grăsimi. Dar ce legătură are retinolul? Retinolul este un puternic agent antioxidant și un excelent imunomodulator.

Sub influența acizilor, se desface stratul cornos, iar retinolul poate să pătrundă mai adânc și să facă lucruri uimitoare cum ar fi:

  • Reducerea ridurilor;
  • Hidratarea pielii;
  • Normalizarea funcției glandelor sebacee;
  • Luminarea hiperpigmentării de diferite geneze;
  • Îmbunătățirea imunității locale a pielii;
  • Tonifierea generală a pielii.

Noi recomandăm această linie persoanelor, care nu știu de unde să înceapă îmbunătățirea calității pielii, dar vor nespus de mult transformarea acesteia. ALPHA-BETA & RETINOL este un produs care se potrivește ideal atât pentru pielea tânără, cât și pentru cea îmbătrânită, asta datorită faptului că există o stimulare puternică a fibroblastelor (proteine care sunt responsabile pentru sinteza colagenului și elastinei).

*Seria aceasta este contraindicată femeilor însărcinate, cât și femeilor în perioada alăptării.

ALPHA-BETA & RETINOL PREPPING LOTION – o loțiune de peeling superficial.

*Roșeața ușoară și furnicătura sunt niște reacții destul de normale.

ALPHA-BETA & RETINOL DAY DEFENCE CREAM – cremă cu funcții de protecție, hidratare și de uniformizare a tenului, care conține factorul de protecție solară SPF 30.

ALPHA-BETA & RETINOL RESTORING CREAM – cremă activă cu acizi de fructe și retinol

ALPHA-BETA & RETINOL BRIGHTENING MASK – mască cu micro granule de retinol și acid ascorbic.

*Furnicătura ușoară în timpul aplicării măștii este o reacție absolut normală.

Seria de produse ALPHA-BETA & RETINOL se bucură de un succes mare printre clienții noștri dragi. Totul datorită faptului că ea are toate proprietățile pe care trebuie să le posede cosmetica cu adevărat eficientă pe bază de acizi. Începând cu prima zi de utilizare, veți putea vedea un rezultat pozitiv asupra pielii, lucru pe care îl va îndrăgi chiar și cel mai exigent cumpărător!