BODY THERAPY – întărirea, înnoirea și strălucirea pielii corpului

 

Din anumite motive, ne amintim despre calitatea pielii numai înaintea sezonului de vară. Cineva de pe plajă se va mândri cu rezultatele muncii sale petrecute în sala de sport, altcineva se va pregăti deja pentru vara viitoare. De ce majoritatea oamenilor se gândesc mai întâi să își îmbunătățească corpul și nu calitatea pielii? Calitatea ei joacă un rol foarte important deoarece în timpul sarcinii sau a unei slăbiri bruște pielea suferă multiple microtraume. Absolut fiecare doamnă sau domnișoară poate în fața oglinzii să observe aceste microtraume în zona abdomenului, feselor, coapselor sau a sânilor. Ele se manifestă în formă de vergeturi. Atunci când pielea are umiditatea scăzută și nu este suficient de elastică, pielea se întinde și apar linii de culoare roșiatică care pe parcursul timpului capătă o nuanță albicioasă și se transformă în cicatrice atrofice.

Pentru a evita chestiile neplăcute cum ar fi uscăciunea și elasticitatea scăzută a pielii, formarea vergeturilor, moliciunea și nuanța palidă a pielii, inflamarea (predominant pe spate și piept), tonul diferit al pielii, atunci vă recomandăm să rezolvați această problemă doar cu îngrijirea la domiciliu de înaltă calitate, cu extracte naturale de plante. Declarăm cu bucurie că ușile noastre sunt deschise pentru toți care doresc să-și îmbunătățească și să-și mențină frumusețea cu ajutorul îngrijirii calitative a pielii atât a feței, cât și a corpului!

Seria de produse BODY THERAPY este o soluție cu adevărat miraculoasă destinată pentru pielea corpului.

Această serie poate să satisfacă toate necesitățile pielii și anume:

  • Elimină pigmentarea și cicatricile post acneice de pe corp;
  • Mărește nivelul de umiditate a pielii și respectiv elasticitatea și activitatea ei.
  • Îmbunătățește elasticitatea pielii, fapt care previne apariția vergeturilor în viitor;
  • Îmbunătățește imunitatea pielii;
  • Îmbunătățește producerea de colagen, elastină și melanină;
  • Previne apariția noilor elemente inflamatorii.

Această serie de produse are efect multifuncțional și permite utilizarea a mai multor linii de produse pentru îngrijirea pielii în același timp. Dacă vreți să treceți un curs de masaj, vă recomandăm să utilizați produsele din seria BODY THERAPY îndată după procedura generală de masaj. Datorită circulației de sânge uniforme și puternice are loc pătrunderea rapidă a substanțor active în stratul adânc a pielii.

BODY THERAPY RENEWAL SOAP – săpun pentru înnoirea pielii corpului.

BODY THERAPY RENEWAL PEEL – peeling pentru pielea corpului.

BODY THERAPY RENEWAL GEL MASK – mască pentru înnoirea pielii corpului.

BODY THERAPY RENEWAL CREAM – cremă pentru înnoirea pielii corpului.

BODY THERAPY FIRMING SOAP – săpun de întărire a pielii corpului.

BODY THERAPY FIRMING PEEL – peeling de reînnoire și stimulare.

BODY THERAPY SCULPTURING OIL – ulei anticelulitic.

BODY THERAPY FIRMING CREAM – cremă pentru netezirea și întărirea pielii.

Pielea corpului se expune foarte repede la diferite schimbări și totodată necesită o îngrijire atentă. Pentru a îmbunătăți calității pielii este nevoie doar să mergeți la clinica Holy Land și să procurați produsele BODY THERAPY. Suntem convinși că după prima utilizare va fi clar, cât de mult avea nevoie pielea de o îngrijire armonioasă.