BOLDCARE – lifting fără intervenție chirurgicală sau proceduri de injectare

 

Care cereri aude cel mai des cosmetologul în cabinetul său? Desigur că cele care au legătură cu eliminarea ridurilor, întoarcerea liftingului și strălucirea pielii în cei mai scurți termeni. În cazul ridurilor cu adâncimi semnificative un cosmetolog calificat va sfătui injecțiile cu toxină botulinică care sunt absolut inofensive și eficiente în soluționarea problemei cu hipertonia musculară. Ciudat, dar toată lumea vrea să fie frumoasă, însă nu toți sunt gata să treacă prin proceduri de injectare. Nu cunoaștem dacă asta are vreo legătură cu fobiile din adâncul copilăriei sau cu neplăcerea personală față de injectarea în cosmetologie. Însă special pentru astfel de cazuri a fost creată seria de produse BOLDCARE, care este un analog al toxinei botulinice.

Trebuie de menționat că nu trebuie de așteptat un efect similar cu cel al toxinei botulinice, dar folosind această serie puteți observa succese cum ar fi:

  1. Micșorarea adâncimii ridurilor;
  2. Îmbunătățirea tonusului și elasticității pielii;
  3. Spre deosebire de injecțiile cu botox, ea are efecte antioxidante datorită conținutului bogat cu substanțe extrase din plante.

Dacă totuși ați efectuat proceduri de injectare cu botox și doriți să păstrați cât mai mult acest efect, atunci vă recomandăm anume această serie de produse pentru a menține rezultatul.

Pe lângă efectul excelent de relaxare musculară, seria conține antioxidanți și fitoproteine.
Conținutul este cât se poate de hipoalergenic și se potrivește pentru orice tip de piele cu semne proaspete (sau nu prea proaspete) ale modificărilor legate cu vârsta.

BOLDCARE STARTING LOTION – loțiune cu efect de relaxare musculară.

BOLDCARE SERUM – ser cu efect de relaxare musculară.

BOLDCARE CREAM – cremă hidratantă și regenerantă.

Ne bucurăm să ajutăm persoanele care susțin metodele de injectare cu o gamă uriașă de produse, dar putem satisface și dorința de a arăta tineri și persoanele care nu sunt încântați de injecții. Toți care vizitează clinica noastră pot fi încrezuți că nu vor pleca cu mâinile goale.

Alegerea enormă a produselor pentru orice vârstă, problemă sau tip de piele va încânta fiecare oaspete al clinicii Holy Land!