Măști în afara seriilor – micșorarea porilor, normalizează secreția de sebum și luminează pielea după tipul de piele

 

Vă prezentăm măștile Holy Land, care vor înfrumuseța ziua dorită de SPA:

BEAUTY MASK – masca îndrăgită de toți, care luminează pielea și are un efect vizibil de lifting. Pe lângă efectul vizibil de împrospătare, pielea se curăță de celulele moarte, se normalizează secreția de sebum și capătă o protecție antioxidantă datorită sucului de căpșuni. Aroma și culoarea măștii este exact ca la căpșuni, fapt ce îmbunătățește dispoziția în timpul aplicării.

SPECIAL MASK – mască pentru strălucirea și uniformizarea tenului gras și mixt. Se descurcă eficient cu petele acneice, care se supun greu la tratare. Pe lângă asta, se observă un efect vizibil de micșorare a porilor, curățare, înlăturare a infecțiilor microbiene și de regulare a secreției de sebum. După ce petreceți o zi cu această mască, poți îmbunătăți semnificativ atât starea pielii, cât și starea de spirit!

ASTRINGENT MASK – cea mai „mentolată” și răcoritoare mască care luminează și tonifică pielea. Perfectă pentru o zi călduroasă de vară, când vă doriți o răcorire nu numai în formă de limonadă, ci și mască. Recenziile clienților spun: „atunci când aplic această mască, am o senzație că aplic gheață pe piele” această senzație se datorează mentolului, care împrospătează eficient și înlătură petele acneice deranjante. O soluție perfectă pentru o zi călduroasă de vacanță este un mojito din mentă cu gheață și mască mentolată răcoritoare!

Clienții și cumpărătorii noștri dragi cunosc deja că măștile în afara seriilor Holy Land sunt perfecte pentru o dispoziție frumoasă și o piele calitativă!