MYTHOLOGIC – alegerea cea mai bună pentru terapia SPA acasă

 

O singură vizită la SPA poate să trateze dintr-o dată problemele cum ar fi supraîncărcarea, lipsa de somn, dispoziția apatică și stresul. Dacă cineva iubește o astfel de „relaxare”, atunci alții nu vizitează astfel de localuri din mai multe motive:

“De ce să cheltui bani pentru ceea ce pot să fac acasă?”;
“Nu am suficient timp! Eu chiar și masa o iau în doar 5 minute! Despre care SPA poate fi vorba?”;
“Mi-e rușine de corpul meu”.

Înțelegem foarte bine femeile care din oarecare motive nu pot să viziteze centrele SPA. Holy Land poate să ofere o alternativă minunată care va fi capabilă să transforme casa într-o adevărată stațiune balneară! Seria MITOLOGIC a inclus toate secretele și tainele de secole ale frumuseții femeilor din Grecia și Egipt. Aroma seriei relaxează perfect corpul, iar efectul procedurii SPA la domiciliu îi va bucura pe proprietarele produsului.

Seria MYTHOLOGIC este capabilă să îmbunătățească semnificativ calitatea pielii, și anume:

  • hidratează profund pielea;
  • elimină apariția celulitei și scăderea elasticității pielii;
  • întărește activ rețeaua vasculară a pielii;
  • tratează petele acneice;
  • restabilește pielea după procedurile traumatizante (operațiile plastice, liposucție etc.);
  • îmbunătățește elasticitatea pielii.

Seria include preparatele eficiente nu numai pentru corp, ci și pentru pielea feței, gâtului și decolteului. Ingredientele naturale sunt capabile să îmbunătățească calitatea pielii deja după prima aplicare.

Restabilirea sistemului nervos, o zi de odihnă, liniștea și frumusețea cu produsele din seria MYTHOLOGIC este exact ceea ce are nevoie orice persoană în secolul 21!