Seria KUKUI – restabilirea, hrănirea și hidratarea pielii

 

Vă prezentăm seria de produse care se numește KUKUI. Ea se potrivește pentru absolut orice tip de piele tânără. Seria include două dintre cele mai active ingrediente: uleiul din nucile macadamia și ulei din nucile kukui. Ambele nuci au proprietăți puternice de protecție, hidratare și antioxidare.

Uleiul din nucile macadamia conține aproximativ 58% de acid oleic, care este un material important pentru funcția de barieră a pielii. Uleiul de kukui, care mai este numit și „nuc indian”, datorită conținutului de acid linolenic (42%), el are proprietăți de întărire și de vindecare a rănilor.

Această serie înlătură perfect senzația de uscăciune și deshidratare. Pe lângă asta ea creează un scut invizibil pentru a proteja pielea de pătrunderea florei bacteriene.

KUKUI BODY LOTION – loțiune pentru hidratarea pielii corpului.

KUKUI CREAM MASK FOR DRY SKIN – o mască cremă delicată pentru hrănirea și hidratarea tenului uscat.

KUKUI CREAM MASK FOR OILY SKIN – mască pentru tenul gras al feței.

Fiecare tip de piele are nevoie de îngrijire, altfel, în câțiva ani ea se va răsplăti cu pigmentare, riduri și culoarea palidă. De aceea, vă recomandăm să începeți de astăzi îngrijirea atentă și activă a pielii cu ajutorul produselor din seria KUKUI.