VARIETIES – produse suplimentare pentru îngrijirea zilnică a pielii

ALO GEL și H2O MAGIC MOIST – Ambele produse au o aromă unică și o consistență de gel care „se cufundă” instantaneu în piele și hidratează chiar și cea mai uscată și cea mai deshidratată piele. Unica diferență este că ALO GEL, pe lângă proprietățile hidratante, calmează foarte bine pielea rănită (tăiată, arsă) datorită extractului de frunze de aloe din compoziție. Ambele produse nu au restricții de vârstă și sunt perfecte pentru hidratare și sporirea eficienței măștii.

Fondurile de ten PERFECT COVER Nr.1 și Nr.2 vor proteja cu eficiență proprietara de astfel de efecte negative. Un fond de ten foarte ușor care uniformizează tonusul pielii. Acest produs există în două variante: crema Nr.1 – un ton deschis pentru proprietarele cu pielea mai deschisă la culoare, crema Nr.2 – o nuanță mai închisă pentru pielea puțin mai întunecată. Datorită proprietăților sale hidratante, are loc nivelarea ridurilor mici și senzația confortabilă pe parcursul întregii zile.

EYE & LIP MAKE UP REMOVER – o soluție perfectă pentru persoanele care sunt nevoite întreaga zi să poarte un machiaj dens și să-l scoată de abia la sfârșitul zilei. Pentru acest scop, a fost elaborată o suspensie în două faze pentru înlăturarea delicată chiar și a celui mai dens machiaj. Părțile hidrofile și lipofile ale preparatului nu usucă pielea și înlătură eficient fondul de ten, rujul și rimelul.

Este foarte important să alegeți corect produsele cosmetice corect pentru îngrijirea pielii la domiciliu. Datorită ei putem prelungi frumusețea și sănătatea pielii noastre, amânând procedurile de salon pentru mai târziu. Produsele VARIETIES sunt capabile să diversifice îngrijirea pielii și să vă alegeți produsul potrivit care va ușura îngrijirea zilnică a pielii atât înainte de somn, cât și pentru un eveniment important.