AGE DEFENCE – SPF50 + strălucirea pielii + hidratare + corectarea tonului pielii într-o singură sticlă

 

„Am nevoie de o soluție care să-mi corecteze tonul pielii, să mi-o facă să strălucească, să fie capabilă să mi-o protejeze, și să se simtă confortabil pe suprafața pielii. Vreau toate acestea să fie într-un singur produs, nu-mi trebuie să cumpăr prea multe creme” a spus o femeia și a aruncat o privire surprinsă la vitrina noastră bogată. În aceiași clipă după ce a pronunțat ultima frază, administratorul nostru vigilent i-a prezentat sticluța simpatică cu soluția AGE DEFENCE CC Cream SPF 50.

5 cele mai bune avantaje ale acesteia:

  1. Hidratează și îmbunătățește textura pielii, un lucru nu chiar atât de ușor de distins.
  2. Are un nivel înalt de protecție, ceea ce este extrem de important pentru încetinirea procesului de îmbătrânire și apariția pigmentării. Nu mai este necesar înainte de ieșire să aplicați mai întâi crema hidratantă, iar apoi crema de protecție solară. Utilizând acest produs, nu veți economisi doar banii, dar și timpul!
  3. Vă scutește de folosirea fondului de ten. Încă un avantaj a cremei este din nou economisirea! Datorită faptului că produsul este disponibil în două variante („light” și „medium”), puteți alege propria nuanță. Crema aliniază foarte bine tonul pielii și nu înfundă porii.
  4. Strălucirea ușoară a pielii sau așa numitul efect „highlighter”. Acest efect este îndrăgit în special de reprezentanții tenului de piele mixt sau uscat, care au nevoie de o strălucire suplimentară pe anumite zone ale feței. Aici economisiți și pe paleta de highlighter!
  5. Sticluță confortabilă cu dozator care mărește semnificativ termenul de valabilitate și calitatea produsului. Doar o singură apăsare este suficientă pentru aplicarea pe față și gât.

În conținutul produselor AGE DEFENCE CC Cream SPF 50 predomină componentele active precum: vitamina C, E, extracte de ceai verde, de ginco și de pătlagină.

Soluția AGE DEFENCE CC Cream este disponibilă în două variante:

AGE DEFENCE CC Cream LIGHT SPF 50 – cremă multifuncțională pentru persoanele cu o nuanță mai deschisă a pielii.

AGE DEFENCE CC Cream MEDIUM SPF 50 – are proprietăți asemănătoare. Fiind o cremă mai luminoasă, ea se potrivește foarte bine pentru pielea cu tenul întunecat.

Cât de des poate fi găsit un produs, care va fi universal pentru toți, și în același timp să aibă atâtea proprietăți utile și necesare? Clienții noștri preferați sunt siguri că este posibil, și chiar știu unde!