BIO REPAIR – recuperarea și hidratarea pentru orice vârstă

 

Deseori nici nu observăm prin cât stres trece pielea noastră. Cu toate acestea, merită să ne gândim la toți factorii pe la toți factorii care o înconjoară: ecologia, razele ultraviolete, stresul psihologic, alimentația slabă și nerespectarea regimului de apă pe parcursul zilei. Acești factori negativi sunt dăunători pentru celulele pielii, deoarece nu avem întotdeauna posibilitatea să ștergem pielea de praf, nu întotdeauna aplicăm crema de protecție solară și nu ne putem abține tot timpul de emoțiile negative. Vă recomandăm insistent sa începeți cunoașterea produselor cosmetice Holy Land prin intermediul seriei BIO REPAIR.

Dacă după un stres, persoana nu consumă apă curată suficientă, nu aplică crema de protecție solară și nu respectă regulile de demachiere atunci pielea poate să devină deosebit de vulnerabilă și epuizată. Ca să-i ușurați funcțiile ei vitale, vă recomandăm să utilizați seria BIO REPAIR care are în componența sa substanțe care restabilesc pielea și antioxidanți.
Toată seria de produse BIO REPAIR are ca scop regenerarea precaută a pielii la toate nivelurile, cât și normalizarea proliferării celulelor din piele.

BIO REPAIR GEL CLEANSER – gel spumant pentru curățarea pielii.

BIO REPAIR DAY CARE – cremă calmantă și hidratantă.

BIO REPAIR CELLULAR FIRMING GEL – gel pentru restabilire și hidratare.

BIO REPAIR NIGHT CARE – cremă hidratantă de noapte.

BIO REPAIR EYE & NECK CARE – cremă elaborată special pentru pielea delicată a gâtului și pleoapelor.

BIO REPAIR SPECIAL TONER – loțiune de regenerare și revigorare.

BIO REPAIR CREAM MASK – mască hrănitoare bazată pe un complex hidratant.

BIO REPAIR CONCENTRATE OIL – un concentrat regenerator pe bază de uleiuri.

BIO REPAIR CLEANSING EMULSION – soluție de curățare pentru toate tipurile de piele predispuse la uscăciune și sensibilitate.

Pielea noastră are cel mai mare stres, deoarece, ca un protector fidel, nu permite trecerea organismelor patogene și a particulelor de praf în adâncul pielii. În aceste clipe dificile vine în sprijin minunata serie de produse BIO REPAIR. Chiar și după o singură cremă procurată din seria BIO REPAIR vă veți îndrăgosti pentru totdeauna în lumea impresionată a produselor sub denumirea Holy Land!