CALM DERM – cea mai delicată serie de produse pentru pielea predispusă la dermatită

 

În ziua de azi, foarte mulți factori ne pot induce organismul să „cedeze” și să aibă urmări nu întotdeauna prea bune. Ecologia, nutriția, stresul și ereditatea, acești factori, din păcate, nu întotdeauna depind numai de noi. La un moment dat, viața fiecăruia din noi poate să se schimbe brusc, de exemplu, poate să se înceapă brusc o boală sub formă de dermatită cronică. Această dermatită poate să creeze neliniște și să afecteze negativ stima de sine și dispoziția persoanei. Holy Land are grijă absolut de fiecare persoană, indiferent dacă este un capriciu de a îndepărta ridurile mici sau să ușureze viața unei persoane cu boli ale pielii.

Seria de produse CALM DERM este exact soluția cea mai potrivită. Scopul ei este să normalizeze funcțiile interne ale pielii la toate nivelurile, ceea ce îmbunătățește treptat atât aspectul exterior, cât și sănătatea ei.

Problemele principale pe care le poate rezolva seria de produse CALM DERM sunt:

  • Rozaceea;
  • Seboreea;
  • Psoriazisul;
  • Dermatita atopică.

În compoziție sunt incluse toate componentele necesare, care sunt capabile să prelungească faza de remisie a bolii și să ușureze recidiva.

CALM DERM SEBO RELIEF – cremă pentru pielea predispusă la dermatita seboreică.

CALM DERM CLEANSER – emulsie delicată pentru pielea predispusă la rozacee și hipersensibilitate.

CALM DERM SERUM – ser calmant și hidratant pentru pielea predispusă la rozacee.

CALM DERM BALM – balsam gingaș pentru restabilirea pielii uscate și iritate, predispuse la rozacee.

CALM DERM REDNESS RELIEF – cremă regenerantă pentru orice nivel de rozacee.

CALM DERM ATOPIC RELIEF – cremă pentru pielea uscată, sensibilă și iritată predispusă la dermatita atopică.

CALM DERM PSORELIEF – cremă care ameliorează psoriazului și exfolierea exagerată a pielii.

Pielea este un organ foarte gingaș și sensibil. Pentru funcționarea ei normală nu este suficient să aveți un set complet de îngrijire la domiciliu. Cea mai mare influență asupra pielii o are atât funcționarea internă a corpului cât și starea psiho-emoțională. În acest caz vă recomandăm să duceți un stil de viață liniștit și să alegeți produse cosmetice de înaltă calitate!