Creme suplimentare – hidratare, nutriție și protecția pielii

 

Holy Land are produse suplimentare, care ajută în zilnică îngrijirea a tenului. Aceste creme sunt universale și sunt potrivite în multe situații:

  • hidratarea și calmarea tenului
  • curățarea ușoară și eliminarea porilor
  • nutriția profundă a pielii
  • produse hipoalergenice pentru pielea iritată
  • cu efect momental de prospețimea a tenului

Creme suplimentare Holy Land pot fi combinate cu orice gama de produse cosmetice și sunt făcute pe bază mulții dorințe și recenzii clienților.

Vă prezentăm creme suplimentare Holy Land:

PEELING CREAM – crema cu efect de exfolierea celulelor moarte și curățarea superficială. După folosire se revelează efect vizibil de luminozitatea a pielii. Crema este buna pentru orice tip de pielea, care are nevoie de exfoliere.

NOXIL CREAM – crema hidratantă pentru pielea problematică cu tendința de acneea. Pielea problematică deseori este deshidratată și nevoită de îmbunătățire filmului hidrolipidic. Din cauza produselor cosmetice cu alcool pielea deveni mai sensibilă și iritată. Noxil Cream repede ajută și normalizează funcțiile pielii problematică și iritată.

AVOCADO CREAM – crema hidratantă cu aromă deosebită. Crema conține ulei de avocado, care este sursa vitaminelor E, C, fier, potasiu și beta-caroten. Vă recomandăm acest crem dacă doriți vitaminizarea tenului maximă.

FOOT TREATMENT CREAM – este o crema ideală pentru pielea picioarelor. Deseori pielea talpei și călcânii este acoperită cu pielea uscată, chiar și cu crăpături. Crema nutritivă pentru picioare ajută după prima folosire și dăruiește pielea catifelată.

HAND CARE CREAM – crema emolienta pentru pielea mâinilor. Crema este efectivă în perioada rece a anului, protejează pielea de la vânturi și temperaturile scăzute. Vă recomandăm aceasta crema pentru pielea mâinilor dacă sunteți predispuși spre uscarea pielii.
Holy Land are grija de sănătate și frumusețea clienților săi.