DERMALIGHT – strălucirea și luminarea pielii

 

Cel puțin o domnișoară sau o femeie s-a întâlnit cu fenomenul numit pigmentarea, deoarece la procesul de formare a petelor pigmentare participă direct relația dintre funcțiile pielii și razele ultraviolete, precum și echilibrul hormonal. Procesul complex de melanogeneză se află în straturile profunde ale pielii. Datorită unei mici „microfracturi” în sinteza melaninei, se întâmplă transferul anormal de melanină pe suprafața epidermei, ceea ce provoacă apariția unor pete mai bronzate numite hiper-pigmentare.

Apariția acestor pete este influențată de mai mulți factori, cum ar fi:

  • Vârsta;
  • Expunerea îndelungată la soare fără protecție solară;
  • Modificările hormonale (cel mai des în timpul sarcinii – cloasma);

Pigmentarea nu are consecințe grave și nu este periculoasă, dar există dorința de a o masca la minimum cu produsele cosmetice. De asta s-au preocupat producătorii de produse cosmetice Holy Land și au creat o formulă unică pentru luminarea hiper-pigmentării, acestea sunt produsele DERMALIGHT. Ele includ un spectru întreg de componente care frânează sinteza activă a melaninei, ceea ce stopează dezvoltarea ulterioară a pigmentării și întunecarea acesteia. Dar nu așteptați rezultate după prima aplicare. Pentru a normaliza funcționarea melanogenezei este nevoie să așteptați de la 2 până la 3 luni. Dacă veți avea răbdare și veți parcurge toată această cale, atunci veți putea vedea în sfârșit efectul superb al luminării acelor pete pe care ați obosit sa le înlăturați.

DERMALIGHT CLEANSER – o soluție de curățare blândă și delicată a pielii.

DERMALIGHT ACTIVE ILLUMINATING CREAM – cremă activă pentru iluminarea pielii.

DERMALIGHT ILLUMINATING SERUM – ser activ pentru luminarea petelor de vârstă.

*Roșirea pielii este un efect destul de frecvent la prima utilizare a acestui ser. Nu trebuie să vă fie frică, deoarece niacinamida (vitamina B3) din compoziție ajută la creșterea temporară a circulației sângelui. În acest caz trebuie să reduceți utilizarea serului la 2 ori pe săptămână, în fiecare săptămână mărind frecvența utilizării.

DERMALIGHT LIGHTENING MASK – mască hrănitoare cu efect de luminare.

DERMALIGHT DARK CIRCLE CORRECTIVE EYE CREAM – cremă pentru luminarea zonei ochilor.

Absolut toate procesele interioare și exterioare influențează calitatea pielii noastre. De multe ori putem fi martori cum un cosmetolog, precum un clarvăzător, poate determina bolile gastrointestinale, sarcina, acneea din adolescență și neglijența de îngrijire doar după aspectul pielii. Pigmentarea ajută de asemenea specialistul să înțeleagă dacă are asta vreo legătură cu dereglarea hormonală sau este doar rezultatul expunerii excesive la soare. În orice caz, soluția va fi una – folosirea cosmeticii uimitoare DERMALIGHT.