DOUBLE ACTION – tratarea grijulie a pielii seboreice și primele manifestări ale acneei

 

Fiecare dintre noi a rămas măcar odată în viață nedumerit din cauza unui coș care a apărut în cel mai nepotrivit moment. „Cum așa? De unde? Pentru ce!?”, se întreabă persoana uitând despre ciocolata mâncată aseară. Să ne amintim de asemenea și despre perioada aceia de tranziție, atunci când odată cu apariția schimbărilor în personalitate și individualitate, apare și acneea. Coșurile de parcă ne-ar urmări pe tot parcursul vieții, fără să ne dea șansa să ne bucurăm un an sau doi de pielea netedă și perfectă. În orice caz, trebuie să fim recunoscători lumii moderne pentru varietatea imensă de soluții care ne ajută să uităm despre „prietenul” apărut pe neașteptate. Aceste produse asemeni medicamentelor din trusa de prim ajutor trebuie să își aștepte momentul și să sară în ajutor în clipa potrivită. Holy Land poate să vă prezinte o serie întreagă de astfel de produse, care pot soluționa atât problemele adolescenților, cât și a maturilor.

Seria de produse DOUBLE ACTION a fost creată cu scopul pătrunderii adânci ale substanțelor pentru a stopa orice fel de elemente inflamatorii.

Produsele DOUBLE ACTION sunt îmbogățite cu oxid de sulf și zinc datorită cărora se pot rezolva mai multe probleme simultan:

  • Primele etape ale acneei;
  • Dermatita seboreică;
  • Dezinfectarea pielii predispuse la reacțiile inflamatorii;
  • Normalizarea funcției glandelor sebacee.

Seria poate fi aplicată încă de la apariția primelor coșuri (11 – 12 ani).

DOUBLE ACTION SOAPLESS SOAP – săpun cu ichtiol pentru pielea problematică.

DOUBLE ACTION FACE LOTION – loțiune răcoritoare pe bază de alcool.

DOUBLE ACTION DRYING LOTION – loțiune în două faze care se aplică strict pe punctele inflamate.

Pentru cei care au uitat să aplice produsul noaptea, iar evenimentul urmează să înceapă, a fost creată loțiunea DOUBLE ACTION DRYING LOTION DEMI MAKE UP.

DOUBLE ACTION MASK – mască pentru tratarea acneei în formă moderată și grea.

DOUBLE ACTION POWDER – pudră pe bază de extracte din plante.

Seria DOUBLE ACTION sunt produsele „must-have” care trebuie să se afle în trusa fiecăruia. Noi, echipa Holy Land, știm foarte bine cât este de important să arăți impecabil, fără nici un coș sau orice alt fel de defect. Mai ales în perioada adolescenței, când toată lumea afirmă că aceasta este „cea mai frumoasă vârstă”, dar suprafața pielii strică totul și creează complexe inutile. În acest caz, vă recomandăm să nu vă deprimați, să zâmbiți, să reglați alimentația, să îngrijiți pielea corect la domiciliu, să ascultați sfaturile cosmetologului și să alegeți produsele DOUBLE ACTION!