EYE THERAPY – o serie de produse pentru îngrijirea activă a pielii pleoapelor

 

Dacă analizăm mai atent, ochii noștri sunt implicați aproape în toate emoțiile: uimirea, bucuria, tristețea, suspiciunea. Nemaivorbind despre contracția mușchiului orbicular, care reproduce clipirea ochilor. Mușchiul este îndeosebi da activ la persoanele care neglijează să poarte ochelari, fie din cauza vederii slabe sau din cauza vremii însorite. Așa s-a primit că mușchiul hiperactiv este acoperit cu o piele foarte subțire și gingașă (grosimea este de doar 0.5 mm).

Reieșind din deosebirile lor anatomice, mușchii feței sunt ca și cum țesute în piele, spre deosebire de mușchii corpului, care sunt fixate pe oase. Anume din acest motiv, primele modificări legate de vârstă se observă pe pielea feței, iar apoi ceva mai târziu și restul corpului. Fața îmbătrânește prima, și prima este, cu siguranță, pielea pleoapelor.

Asta se explică prin următoarele motive:

  • Mușchiul orbicular este unul foarte activ;
  • Mușchiul este acoperit de o piele foarte subțire și fragilă (pentru comparație, 0.5 mm este grosimea hârtiei A4 obișnuite);
  • Mușchii ochiului se folosesc pentru a exprima întregul spectru de emoții;
  • Obișnuim să frecăm și să scărpinăm pielea ochilor atunci când obosim și prin asta o rănim;
  • Șamponul nimerește peste piele gingașă a ochilor;
  • Lipsa de grija necesară și a masajului în această zonă;
  • Lipsa de somn, stresul, demachierea incorectă și ignorarea purtării ochelarilor de soare pe vremea însorită.

Vă sfătuim să nu vă întristați și procurați seria specializată de produse EYE THERAPY, care va avea rol de îngrijire completă a pielii pleoapelor la domiciliu. Întreaga serie conține un complex de substanțe de neînlocuit, care sunt capabile să îmbunătățească semnificativ starea pielii celei mai delicate:

EYE THERAPY EYE CONTOUR BALM – balsam hidratant pentru pielea gingașă a ochilor.

EYE THERAPY SOOTHING EYE MASK – mască tonifiantă și revigorantă pentru pielea din jurul ochilor.

Din păcate, ne amintim prea târziu de pielea din jurul ochilor, doar atunci când apar primele riduri. Putem spune cu încredere că seria EYE THERAPY este remediul miraculos de care aveți nevoie. Dar chiar și folosind aceste produse, nu veți exclude din viața voastră emoțiile pozitive și pline de viață. De aceea, vă recomandăm să combinați aceste produse cu cabinetul cosmetologului și cu procedura de masaj.

Masaj facial + EYE THERAPY este exact ceea ce au nevoie ochii voștri!