FUSION3 – seria de produse pentru corectarea modificărilor legate cu îmbătrânirea pielii feței, gâtului și decolteului

 

Informația precum că vârsta unei femei se reflectă în starea pielii gâtului și a decolteului este destul de învechită. Cu toate acestea, căutarea produselor pentru pielea gingașă ale acestor zone rămâne actuală și până în ziua de azi. Rotirea capului, poziția incorectă în timpul somnului, hidratarea insuficientă și deosebirea anatomică a plastismei. Toate acestea acționează împotriva frumuseții și tinereții pielii gâtului, feței și decolteului. DAR! Probabil ați ghicit deja că produsele fantastice de la Holy Land sunt capabile să se descurce și cu problema aceasta.

Da, nu putem întoarce timpul, dar produsele din seria FUSUION3 pot întări pielea în 3 zone simultan (fața + gâtul + decolteului). Seria este minunată prin faptul că include un complex de componente active și naturale.

FUSION3 LOTION – loțiune hidratantă + hrănitoare + lifting cu proprietăți de ser.

FUSION3 DAY CORRECTION EMULTION – emulsie de zi pentru pielea feței, gâtului și decolteului.

FUSION3 EYE CARE – cremă pentru pielea gingașă din jurul ochilor.

FUSION 3 NECK & DECOLETTE CREAM – cremă intensă pentru zona gâtului și decolteului.

Fie vârsta cuiva poate fi calculată după starea pielii de pe față, gât și decolteu, cumpărătorii noștri însă pot să se mândrească de faptul că arată mult mai tânăr decât vârsta lor biologică. Holy Land se bucură să vă ajute în atingerea acestui scop, iar produsele din seria FUSION3 au demonstrat de mai multe ori acest lucru.