GINSENG & CARROT – produsele care protejează pielea de la factorii negativi externi

 

În ziua de azi, o femeie modernă trebuie să fie sănătoasă, frumoasă, angajată și, în același timp să rămână pozitivă. Dacă se cheltuie prea multă energie pentru toate acestea, atunci rămâne tot mai puțin timp pentru sănătate. Pielea suferă în primul rând, arată obosită, apar riduri și pungi sub ochi. Vrem să vă oferim un ajutor sub forma unui complex de vitamine, antioxidanți, energie și restabilire într-o singură serie de produse GINSENG & CARROT.

S-ar părea că seria include doar 2 ingrediente active, extractul de ginseng și morcov. DAR! Ele au un rol imens în procesele de restabilire a pielii, în plus, ele mai conțin și alte extracte din plante. Deja după două săptămâni de utilizare a acestor produse, veți putea observa îmbunătățirea calității pielii, eliminarea ptozei, senzației de piele obosită, chiar și echilibrează culoarea pielii.

GINSENG & CARROT LOTION – loțiune de reînnoire cu efect de lifting.

GINSENG & CARROT CREAM – cremă de hidratare și reînnoire.

GINSENG & CARROT OIL – concentrat nutritiv din ulei de ginseng și morcov.

GINSENG & CARROT MASK – mască hidratantă.

Seria GINSENG & CARROT este capabilă să împrospăteze și să îmbunătățească aspectul pielii îndată după aplicare. Dar cel mai important este faptul că îmbunătățește imunitatea și capacitatea de a rezista la toate influențele negative care îi pot înrăutăți aspectul. Chiar dacă o femeie modernă nu are prea mult timp ca să se îngrijească, procurând cel puțin un produs din seria GINSENG & CARROT, puteți să vă bucurați din nou de prospețimea și de aspectul odihnit al pielii chiar după prima aplicare.