LACTOLAN – hidratarea + curățarea + luminarea + reînnoirea pielii – acestea sunt avantajele principale ale seriei cu compoziția de lapte pur

 

Din cele mai vechi timpuri, produsele lactate erau aplicate pe față în calitate de măști pentru menținerea umidității, pentru înălbirea și catifelarea pielii. Să ne aducem aminte de băile de lapte ale Cleopatrei, ele au creat tendința de a folosi proteinele din lapte pentru a menține frumusețea pielii. Noi nu vă recomandăm să aplicați pe față produsele lactate în formă pură, dar vă sfătuim să cumpărați cel puțin un produs care conține acid lactic și cazeină. Holy Land a elaborat masca care conține proteine naturale și cazeină. Această mască se numește LACTOLAN, și este cunoscută și îndrăgită de fiecare.

Masca este capabilă să ofere proprietarului său:

  1. curățare;
  2. echilibrare;
  3. hidratare.

Da, masca aceasta poate să înlocuiască o întreagă procedură de salon, de aceea efectele ei se văd deja după prima ei aplicare. În compoziția ei intră doar enzimele naturale care sunt prelucrate printr-o metodă complicată de centrifugare a laptelui: cazeina, acidul lactic și enzimele, lactalbumina, vitaminele B (В1, В2, В3, В5, В6, В12), calciu, magneziu, zinc, seleniu. Despre compoziția ei naturală ne vorbește aroma de iaurt care ne aduce aminte de frumoasa copilărie.

Masca LACTOLAN la o singură aplicare este capabilă nu numai să îmbunătățească calitatea pielii, dar și să liniștească pielea iritată sau rănită. În clinica noastră, nicio procedură nu se face fără aplicarea acestei măști enzimatice, deoarece ea este capabilă să pregătească pielea pentru pătrunderea mai profundă a ingredientelor active.

Efectele principale ale măștii LACTOLAN:

  • Hidratarea și menținerea umidității din piele;
  • Normalizează pH-ul pielii;
  • Recuperarea după procedurile traumatizante sau după arsurile solare;
  • Curățarea pielii de celulele moarte;
  • Reînnoirea celulelor și prevenirea modificărilor legate de vârstă;
  • Întărirea imunității locale a pielii.

Tehnologia de producere a produselor cosmetice Holy Land se bazează pe naturalețe, universalitate și eficiența pentru toate tipurile de piele. Seria LACTOLAN este o confirmare a acestui lucru. Suntem siguri că dacă Cleopatra ar fi trăit în prezent, ea ar alege numaidecât masca enzimatica de lapte LACTOLAN!