MULTIVITAMIN – îmbogățirea pielii cu vitamine și efectul de întărire și regenerare a vaselor sangvine

 

Datorită numerelor surse de informare, cunoaștem deja că organismul nostru are nevoie uneori de oarecare vitamine. Pielea, cel mai mare organ din corpul nostru, are și ea nevoie de suplinirea periodică cu vitamine. Dacă aplicați pe piele produsele cu conținut de vitamine atunci veți putea vedea un efect mai bun și mai rapid. Cu toate acestea, majoritatea companiilor cosmetice nu au putut fi capabile să adauge proprietățile active ale vitaminelor în conținutul cremelor sau loțiunilor, deoarece substanțele emulgatorii, conservante și stabilizatorii distrug componența vitaminelor. În ciuda faptului că pe etichetă este descris conținutul bogat al vitaminelor, efectul dorit nu poate fi văzut.

Producătorii de produse cosmetice Holy Land a luat în considerare acest fapt și s-a gândit serios la asta. Pielea este receptivă la vitamine, dar în creme ele se distrug. Datorită cercetărilor îndelungate, compania Holy Land a creat seria de produse MULTIVITAMIN care sunt dotate cu forme rezistente de vitamine necesare pentru piele. Aceasta este o serie foarte ușoară, aromată și cel mai important, are multe vitamine pentru piele.

Seria conține 5 vitamine esențiale de care are nevoie pielea:

  1. Vitamina A (retinol)
  2. Vitamina E (tocoferol)
  3. Vitamina F (vitamina cu grăsimi)
  4. Vitamina C
  5. Vitamina В7 (biotina)

Aceste vitamine sunt necesare pentru funcționarea normală a pielii și pentru prelungirea tinereții acesteia. Vitaminele sunt capabile să îmbunătățească efectul reciproc: vitamina C ajută la restabilirea vitaminei E, ele împreună creează o protecție antioxidantă puternică, vitamina F este capabilă să îmbunătățească efectul tuturor celorlalte vitamine din serie.

MULTIVITAMIN SERUM – ser regenerant cu multivitamine.

MULTIVITAMIN CLEANSING GEL – o soluție pentru curățarea gingașă și delicată.

MULTIVITAMIN RICH MOISTURIZING CREAM – cremă hidratantă cu multivitamine.

În goana după frumusețe și sănătate, suntem gata să cumpărăm diferite complexe de vitamine, în speranța unei transformări rapide. Vrem să vă avertizăm că utilizarea necontrolată de vitamine și, în special a suplimentelor alimentare, ele nu doar nu ajută, dar pot și să dăuneze organismului. Vă sfătuim să vă consultați cu medicul și cu cosmetologul despre administrarea vitaminelor necesare. Dacă doriți să îmbogățiți pielea cu vitamine, dar în același timp să nu dăunați organismului, vă recomandăm seria de produse MULTIVITAMIN, care îi va întoarce pielii toată frumusețea și prospețimea.