PERFECT TIME – o serie de produse premium cu peptide pentru piele îmbătrânită

 

Haideți să ne închipuim o saltea nouă, albă și moale, care doar prin aspectul ei îl bucură pe proprietar. Dacă pe el vor merge cu picioarele, vor sări și vor vărsa băuturi, atunci el va arăta extrem de neplăcut, iar arcurile din ea vor fi complet stricate. Același lucru se întâmplă și cu pielea noastră, dacă ne amintim de ea prea târziu. Majoritatea doamnelor frumoase se uită într-o zi în oglindă și realizează că trebuie să meargă urgent la cosmetolog. Lupta cu schimbările legate de vârstă este dificilă și uneori foarte obositoare. Salteaua putem să o aruncăm cu ușurință, și să procurăm una nouă, pielea însă este cu totul altceva.

Cu ce ingredient trebuie să începem restabilirea sintezei tuturor fibrelor necesare? Desigur că trebuie să atragem atenția la produsele care conțin componente cum ar fi peptidele, acidul hialuronic, vitamine, extracte din plante, aminoacizi și polizaharide. Cel mai mult trebuie să atragem atenția la peptide care răspund de normalizarea tuturor structurilor și sintezelor interne. Lanțurile de peptide, ca și alte structuri din pielea noastră, cu timpul își pierd din eficiență, de aceea este foarte important să le tratăm cu ajutorul produselor cosmetice.

Holy Land a elaborat o serie premium de produse PERFECT TIME care este necesară începând cu vârsta de 35 de ani, pentru a elimina primele semne de îmbătrânire și pentru a prelungi tinerețea pielii.

Seria care conține un complex de peptide are toate componentele necesare ca să poată menține frumusețea:

  • peptide;
  • aminoacizi;
  • acid hialuronic;
  • fitoestrogeni;
  • vitamina C;
  • vitamina E;

Componența bogată a acestor produse au un efect extrem de pozitiv asupra îmbunătățirii calității pielii, un lucru care va permite să nu vă faceți griji pentru riduri sau alte probleme ale pielii.

PERFECT TIME ANTI WRINKLE EYE CREAM – cremă cu conținut peptidic pentru pielea din jurul ochilor.

PERFECT TIME DEEP ACTING NIGHT CREAM – cremă activă de noapte.

PERFECT TIME DAILY FIRMING CREAM – cremă hidratantă de zi.

PERFECT TIME GENTLE GEL SOAP – gel pentru curățarea pielii.

PERFECT TIME FIRMING MASK – mască care strânge și întărește pielea.

PERFECT TIME ADVANCED FIRM & LIFT SERUM – ser intensiv pentru pielea feței și gâtului.

PERFECT TIME NECK & DECOLLETE CREAM – cremă pentru zona gâtului și a decolteului.

PERFECT TIME ține cont de toate necesitățile pielii începând cu vârsta de 35 de ani și pregătește pielea pentru o îmbătrânire frumoasă armonioasă fără riduri adânci sau alte semne prea evidente de îmbătrânire.

Seria de produse PERFECT TIME vă oferă șansa să savurați frumusețea pielii voastre!