PROBIOTIC – seria de produse cu un complex pribiotic pentru pielea uscată

 

Pielea noastră este locuită de organisme mici care nu permit pătrunderea bacteriilor în piele și mențin la nivel normal echilibrul acido-bazic de pe suprafața ei. Astfel de organisme sunt în jur de 19 specii. Datorită lor nu cunoaștem despre probleme cum ar fi dermatita sau alte diferite neplăceri. Însă dacă cedează măcar un tip de micro-organism, atunci pielea începe îndată să semnaleze problema, apar erupțiile, mâncărimea, petele, sensibilitatea, reacții alergice.

Cel mai des, astfel de probleme apar în urma îngrijirii greșite la domiciliu sau din cauza factorilor externi, și anume:

  • produsele care conțin concentrații mari de alcool contribuie la distrugerea atât a micro-organismelor dăunătoare, cât și a celor utile;
  • conținutul înalt de retinol sau acizi în urma îngrijirii frecvente a pielii;
  • săpunul alcalin, frecarea și rănirea pielii;
  • consumul permanent al antibioticilor;
  • condițiile meteorologice agresive fără măsuri de protecție (canicula fără cremă de protecție solară și expunerea la ger fără cremă densă și hrănitoare).

Holy Land a creat o soluție pentru pielea care trece prin astfel de situații neplăcute. Produsele din seria PRIBIOTIC conțin un complex pribiotic care contribuie la regenerarea pielii deteriorate. Componentele din plante în combinație cu enzimele îi permite pielii să-și reumple funcția de barieră cu microbiomul necesar, care va continua să protejeze pielea de factorii negativi.

PROBIOTIC 3 IN 1. SOAP, CLEANSER & TONER – emulsie gingașă pentru curățarea delicată a pielii deteriorate.

PROBIOTIC BALANCING CREAM – cremă pentru restabilirea pielii.

PROBIOTIC HYDRATING CREAM – cremă hidratantă pentru pielea sensibilă.

PROBIOTIC EYE, LIP & NECK SERUM – ser pentru pielea gingașă a buzelor, pleoapelor și gâtului.

Dacă au apărut dereglări mici în funcțiile pielii, atunci produsele din seria PRIBIOTIC este exact ceea de ce aveți nevoie.