Q10 COENZYME ENERGIZER – încetinirea procesului de îmbătrânire protecția antioxidantă a pielii

 

Celulele noastre din piele sunt stresate în fiecare zi. Iar cel mai mare stres este expunerea razele ultraviolete. Când suntem tineri, stăm întinși cât mai mult timp la soare ca să obținem un bronz cât mai impecabil, dar celulele sunt răzbunătoare. După 30 de ani, pielea începe să manifeste schimbările legate de vârstă, unele din ele sunt provocate inclusiv de efectele razelor solare.

*Cu cât mai mult neglijăm cremele de protecție solară în tinerețe, cu atât mai mulți bani cheltuim în viitor pentru procedurile de tratare la cosmetolog!

În special pentru persoanele uituce și cu prea multe griji, natura a introdus în corpul uman substanțe care ajută în lupta cu factorii negativi, care ne duc lent dar eficient la îmbătrânire. Una din aceste substanțe este ubichinonă, cunoscută de asemenea sub numele de Coenzima Q10.

Începând cu vârsta de 30 de ani se recomandă utilizarea cel puțin a unui produs care conține ubichinonă pentru a menține frumusețea și sănătatea pielii.
Holy Land se bucură să vă ofere produsele Q10 COENZYME ENERGIZER cu un antioxidant puternic, care are efecte care ajută pielea cu primele semne de îmbătrânire să restabilească și să mențină funcționarea fibroblastelor, care la rândul lor sintetizează colagenul și elastina din piele.

Q10 COENZYME ENERGIZER MASK – mască hrănitoare îmbogățită cu ubichinonă.

Q10 COENZYME ENERGIZER CREAM – cremă hidratantă și hrănitoare cu ubichinonă (7%).

Q10 COENZYME ENERGIZER EYE CREAM – cremă cu ubichinonă pentru pielea gingașă a ochilor.

Cu cât mai devreme vom începe îngrijirea corespunzătoare a corpului, cu atât mai mult ne vom putea bucura de tinerețea și de frumusețea pielii fără a vizita specialistul cosmetolog. Aici ne vor sări în ajutor produsele din seria Q10 COENZYME ENERGIZER, care păstrează nu doar tinerețea, ci și sănătatea pielii.