RENEW FORMULA – protecția antioxidantă și hidratarea tenului de tip normal și uscat

 

Femeile cu tenul uscat și sensibil cunosc cât de mult le invidiază persoanele care au tenul gras și problematic al pielii. Asta se aseamănă cu faptul când fetele cu părul creț doresc păr drept, iar fetele cu păr drept visează la un păr creț. Persoanele cu tenul uscat vor și ele să beneficieze de unele avantaje ale tenului gras, dar există un tip de ten care este extrem de rar, dar toată lumea îl dorește, acesta este tenul normal.

Oamenii cu astfel de ten se bucură de o piele suplă, catifelată și echilibrată care îi încântă pe toți cei din jur. Ea, ca și orice alt tip de piele, necesită o îngrijire atentă pentru a menține toate procesele interne, hidratarea, alimentația adecvată și protecția antioxidantă. Seria de produse RENEW FORMULA a fost creată special pentru menținerea frumuseții și normalizărea pielii uscate și normale. Ea include ingrediente active care protejează pielea împotriva influențelor negative asupra factorilor exteriori.

Seria include următoarele produse:

RENEW FORMULA RENEWING MASK – mască pentru luminarea și regenerarea pielii;

RENEW FORMULA BALANCING SOAP – soluție delicată pentru curățare care nu provoacă uscăciune;

RENEW FORMULA HYDRO-SOFT CREAM – cremă hidratantă cu efect antioxidantă;

RENEW FORMULA NOURISHING CREAM – cremă hrănitoare îmbogățită cu vitamine.

Cu siguranță, fiecare doamnă sau domnișoară visează la o piele netedă și catifelată. Dar chiar și astfel de frumusețe necesită sprijin și îngrijire permanentă. Acest ajutor îl pot oferi doar produsele cosmetice calitative și alese corect. Compania Holy Land se bucură să ofere astfel de produse.