Seria de produse A-NOX Plus RETINOL – îngrijirea tenului problematic acasă

 

Deoarece toți clienții noștri preferați știu despre seria A-NOX, ei cunosc și despre modificarea acesteia sub denumirea A-NOX Plus RETINOL. Pe lângă conținutul său activ, seria este suplimentată cu retinol, un ingredient de nelipsit în tratarea acneei papulo-pustuloase. Retinolul este o formă naturală a vitaminei A. Utilizarea lui este obligatorie în tratarea acneei, deoarece el are un impact semnificativ asupra locului infectării cu bacteria Propionibacterium acnes. El este capabil să îmbunătățească imunitatea locală a pielii, care este deosebit de vulnerabilă la pielea grasă care suferă din cauza bacteriilor, fapt care agravează utilizarea preparatelor de uscare pe bază de alcool. Noi recomandăm această soluție atât pentru persoanele care suferă de acnee severă, moderată sau recurentă, cât și pentru persoanele cu tenul gras cu urme evidente de hiperkeratoză.

IMPORTANT! Datorită faptului că seria conține retinol, utilizarea produselor descrise mai jos nu se recomandă în timpul sarcinii și alăptării.

Avantajele seriei de produse:

  • Eliminarea hiperkeratozei;
  • Reducerea apariției elementelor inflamatorii;
  • Normalizarea funcției glandelor sebacee;
  • Luminarea petelor post acnee;
  • Absorbția papulelor și chisturilor;
  • Îmbunătățirea imunității pielii.

A-NOX Plus RETINOL MASK – mască de uscare și dezinfectare.

A-NOX Plus RETINOL SPOT TREATMENT GEL – gel pentru aplicarea locală, care contribuie activ la resorbția și vindecarea elementelor inflamatorii mari.

A-NOX Plus RETINOL HYDRATING LOTION – emulsie hidratantă pentru tenul gras.

Seria A-NOX Plus RETINOL este o soluție foarte activă, din acest motiv, din primele zile de aplicare veți observa efecte ca:

  1. Pielea strânsă și uscată;
  2. Exfolierea pielii;
  3. Intensificarea falsă a acneei.

Vrem să vă explicăm în privința ultimului punct, deoarece mulți clienți consideră asta ca o agravare a stării pielii după aplicarea seriei de produse. Componentul de bază al liniei (retinolul) pătrunde suficient de adânc ca să poată începe coacerea elementelor inflamatorii adânci. Aceasta poate să creeze o iluzie că starea pielii se înrăutățește. Dinamica pozitivă a tratamentului începe abia după o lună de utilizare a preparatelor din această serie. Dacă pielea se strânge și se usucă prea tare atunci vă recomandăm să vă folosiți de preparatele din altă serii cu proprietăți hidratante. La utilizarea acestei game de produse, trebuie să țineți legătura cu specialistul cosmetolog care va găsi soluție la orice întrebare.