Seria de produse AZULENE – soluția pentru pielea sensibilă și uscată

 

Strămoșul cosmeticii pe bază de extract de mușețel este spălarea obișnuită cu decoct, care era o soluție foarte bună pentru calmarea și hidratarea pielii. Până în prezent, procedura aceasta încă rămâne actuală, ba mai mult, devine tot mai populară, mai ales după un curs îndelungat de peeling.

Extractul de mușețel este necesar pentru pielea uscată și sensibilă, predispusă la iritații sezoniere și rozacee. Dacă el tratează pielea uscată și sensibilă, atunci pielea grasă și normală o poate menține la un nivel normal de umiditate, pe lângă asta, el acționează ca un antiseptic natural (un lucru foarte important în tratarea acneei).
Gama de produse AZULENE este bogată în extractul cu același nume de care are nevoie fiecare vârstă și tip de piele.

Desigur, compoziția sa este extrem de modestă, dar anume acest ingredient răspunde pentru calitățile importante cum ar fi:

  • Proprietățile antiseptice
  • Restabilirea celulelor din piele
  • Calmarea pielii iritate
  • Are proprietăți aromatice
  • Este hipoalergenic

AZULENE LOTION – loțiune cu extract de mușețel care ajută hidratarea și împrospătarea pielii.

AZULENE FACE MILK – lapte moale pentru curățarea pielii uscate și sensibile.

AZULENE SOAPLESS SOAP – o soluție fără săpun pentru curățarea pielii sensibile cu bisabolol.

AZULENE DAY CARE – cremă de zi pentru întărirea și hidratarea pielii de orice tip.

Cât de des putem găsi o soluție atât de universală? Gama de produse AZULENE are în componența sa doar ingrediente naturale și substanțe extrase din mușețel, care restabilesc straturile principale ale pielii. Desigur, integritatea straturilor adânci ale pielii nu pot fi văzute cu ochiul liber, dar chiar și cu cea mai mică iritare sau uscăciune vă recomandăm să utilizați anume această serie de produse.