Seria PHYTOMIDE – nutriție activă a pielii și prevenirea primelor semne de îmbătrânire

 

Cunoaștem foarte bine tenurile pielii cum ar fi cel combinat, gras sau uscat. Tenul uscat este unul dintre cele mai rare.

Dacă pielea a început să se manifeste ca un ten uscat, pot să existe mai multe motive:

  • ereditatea;
  • afecțiuni ale glandei tiroide;
  • prezența produselor dăunătoare (demachiant nepotrivit, loțiune pe bază de alcool, scrub cu particule mari și așa mai departe);
  • bronzarea exagerată la soare sau în solariu;
  • perioada de sarcină;
  • schimbare bruscă a temperaturii (la pielea uscată se adaugă și fragilitatea vaselor sangvine);
  • aerul din încăpere prea uscat.

Pielea uscată are o probabilitate ridicată de atașare a florei bacteriene la nivelul pielii, ceea ce poate duce la urmări grave. Deteriorarea stratului lipidic al pielii se explică prin lipsa de secreție a glandelor sebacee ale pielii, un lucru care trebuie corectat pentru existența normală a pielii. Majoritatea femeilor care suferă de pielea uscată se folosesc de creme grele și grase, care creează o peliculă inconfortabilă și un aspect neplăcut de grăsime.

În astfel de clipe nu trebuie să ne bazăm pe produsele în masă, ci să alegem seria PHYTOMIDE, creată pe bază de uleiuri vegetale care nu vor rămâne pe suprafața pielii, ci va pătrunde în straturile adânci. Conținutul ridicat de acid oleic, palmitoleic, fitosteroli, vitamina E, precum și biomineralele restabilesc funcționarea normală a glandelor sebacee, integritatea stratului lipidic al pielii, elimină ridurile fine și îi oferă pielii o strălucire sănătoasă. Aroma încântătoare a seriei, cât și senzația permanentă de confort va face orice piele uscată să se îndrăgostească în produsele acestea minunate!

PHYTOMIDE ALCOHOL FREE FACE LOTION – loțiune fără alcool pentru tenul uscat și îmbătrânit.

PHYTOMIDE FOAMING GEL CLEANSER – gel delicat pentru curățarea pielii.

Pielea uscată și îmbătrânită este ca o floare sensibilă, ea are nevoie de o protecție puternică sub formă de uleiuri naturale și extracte de plante. De aceea, vă recomandăm să utilizați produsele din seria PHYTOMIDE, cu ajutorul căreia veți câștiga lupta cu schimbările legate de îmbătrânirea timpurie, provocate de uscarea excesivă a pielii.