Seria SUNBRELLA – SPF30 + hidratare + catifelare + egalarea tonului într-un singur produs

 

Tuturor ne place soarele! El ne încălzește, ne oferă un bronz și ne ridică dispoziția. Dar pe parcursul anilor înțelegem cât de important este să ne protejăm pielea de razele ultraviolete. Pentru ca pielea să nu se expună la radiațiile solare, trebuie să aplicăm creme speciale de protecție solară, care creează filtrul de raze necesar pe suprafața pielii. Trebuie să ne protejăm pielea nu numai înainte de a ne bronza, ci și în viața de zi cu zi. Multe companii de produse cosmetice au început să combine 2 în 1: fond de ten + protecție solară.

Aici au apărut două dezavantaje semnificative:

  1. Filtrul solar face pielea să aibă o strălucire uleioasă excesivă care se intensifică pe parcursul zilei și provoacă disconfort pentru tenul gras și combinat.
  2. Produsul nu poate înlocui crema hidratantă, din acest motiv, este necesară mai întâi aplicarea cremei, apoi a fondului de ten cu filtrul SPF, ceea ce îngreunează îngrijirea pielii în zilele călduroase și însorite.

Holy Land este deosebit de atent la dorințele frumoaselor doamne și domnișoare care își doresc totul într-un singur produs: hidratare + pielea catifelată după aplicare + echilibrarea tonului pielii + protecție împotriva razelor ultraviolete. Iar compania Holy Land a reușit să facă acest lucru! Ei au reușit să combine toate aceste caracteristici într-un singur produs numit SUNBRELLA.

Capacitatea lui de a crea un aspect proaspăt și odihnit, combinată cu protecția totală și îngrijirea pielii (SPF 30) îl face să fie o soluție cât se poate de universală pentru orice tip de piele. Compoziția lui nu este supraîncărcată de cantitatea imensă de substanțe, care persistă în cremele de protecție solară și creează o peliculă densă și grasă pe piele.

În seria SUNBRELLA sunt incluse două variante de cremă, care s-ar potrivi pentru oricine:

SUNBRELLA SPF 30 pentru femeile care iubesc naturalețea și tonul porțelan al pielii.

SUNBRELLA DEMI MAKE UP SPF 30 pentru cei care nu ar fi împotriva unei nivelări decorative a tonului pielii.

SUNBRELLA nu necesită hidratare suplimentară și poate fi utilizat ca produs autonom, un lucru minunat pentru o zi de vară călduroasă.

O singură cremă poate să înlocuiască trei produse simultan, având spectre de acțiune complet diferite. Suntem foarte bucuroși să ajutăm atât oaspeții noștri dragi, cât și cumpărătorilor fideli să arate întotdeauna impecabil!